реклама

реклама

Ранкове шоу «З тієї ноги», що на радіо «101 Далматин», запускає оновлену програму «90-60-90»! Відтепер дівчата можуть стати учасницями щорічного регіонального конкурсу краси «Міс Черкащина-2013», а надалі – потрапити і на Всеукраїнський конкурс «Міс Україна», пише сайт «Пункт».


Для цього дівчина має надіслати певну інформацію про себе. Якщо організаторів влаштують параметри її тіла, то на дівчину чекає фотосесія від Олександра Толчинського. Фото красуні опублікують на сайті радіо та запросять її у студію «101 Далматин».

Там вона у прямому ефірі розповість про себе, свої захоплення, а слухачі мають телефонувати та відгадувати параметри тіла гості.

До того ж той, хто вкаже правильну відповідь отримає у подарунок фотосесію.

Щотижня на сайті «Далматину» радіопубліці будуть представлені нові обличчя, тож слухачі можуть проголосувати за ту дівчину, яка йому сподобалась.

– Минулого року було запущено проект «90-60-90», – розповідає ведуча та організатор конкурсу Ірина Тітовська. – До нас в ефір приходили дівчата, ми брали в них інтерв’ю. І у слухачів була можливість підключити свою фантазію та відгадати той чи інший параметр тіла. До нас прийшло кілька дівчат з конкурсу краси. Цікаво було спостерігати і слухати про те, як все відбувається. І дуже захотілось зануритись у цю атмосферу і подарувати дівчатам можливість представити себе на радіо. Мою ідею підтримала директор модельного агенства «Beauty models» Оля Калініченко та Олександр Толчинський. Тож ми і заварили цю кашу!

По закінченню конкурсу, серед всіх учасниць компетентне журі обере дівчат для конкурсу «Міс Черкащина-2013». Та ж черкащанка, яка отримає найбільшу кількість голосів серед слухачів радіо, дістане звання «Міс слухацьких симпатій радіо «Далматин» і подарунок на згадку! Якщо ви також хочете стати учасницею проекту, надсилайте вже зараз своє ім’я та прізвище, дату народження, зріст та об’єми на номер 093-064-55-84!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100