реклама

реклама

13 вересня близько 8 години ранку було виявлено руйнування правої частини пам’ятника Леніна, який знаходиться в Смілянському парку культури та відпочинку. Ця подія викликала занепокоєння як владних структур міста так і його мешканців. Про це інформують у відділі культури виконавчого комітету Смілянської міської ради.

Виходячи з паспортних даних пам’ятника історії та культури: фігура вождя була виготовлена у Київській художній майстерні ще в 1950 році. Матеріал, з якого вона вилита - залізобетон, який вважається не довговічним. Під дією природних факторів та часу матеріал має здатність до розтріскування та кришіння, не дивлячись на те, що в минулому році проводився поточний ремонт.

Скульптура почала руйнуватися саме у час реконструкції парку культури та відпочинку і активної підготовки до святкування Дня міста. Тому, по факту руйнування пам’ятника В.І. Леніна, була оперативно створена комісія до складу якої ввійшли фахівці з різних структур. Головним завданням комісії є вирішення подальшої долі історичного пам’ятника.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Микола 22.09.2012 13:59
Вважаю назву статті неадекватною і такою, що отупляю людей!
Ви дійсно вважаєте, що ленін ворог тільки націоналітів? Ви щиро прогдовжуєте радянську традицію клеймити людей, які люблять свою батьківщину, нацоналістами. Достатньо бути тверезою людиною, щоб розуміти скільки горя ленін приніс нашим бабусям і дідусям...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 гонта 18.09.2012 17:08
Не істукана, а Біблійного героя, ім"я якого 666.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Василь 18.09.2012 13:10
треба допомогти комуністам поховати свого коханого "істукана"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 отакої 18.09.2012 11:21
усі будівельні матеріали мають терміни придатності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100