реклама

реклама

Голова Золотоніської райдержадміністрації Оксана Криницька, заступник голови райради Валентина Ярош, директор територіального центру з надання соціальних послуг Леонід Шпильовий та сільський голова Олександр Пузєєв привітали із сторічним ювілеєм жительку села Щербинівка Золотоніського району Ганну Вирвикишку.

Гості зачитали іменинниці привітання від Президента України, вручили почесну грамоту, новий змінений паспорт на її ім’я, квіти та грошову премію.

Сюрприз підготував і сільський голова Олександр Пузєєв: під його керівництвом молодь в національних костюмах вітала іменинницю віршами. Сам Олександр Іванович вручив Ганні Петрівні букет троянд та подарунок, повідомляють у прес-службі Золотоніської РДА.

Ганна Петрівна народилася й виросла в рідному селі. Усе життя працювала в колгоспі на ланці. Виховала чотирьох доньок, має дев’ять внуків, п’ятнадцять правнуків та шість праправнуків. Жінка володіє унікальним голосом, співала на всіх святах, і зараз має гарний слух.

У молоді роки ювілярка ткала полотно та була гарною вишивальницею: рушники, скатертини, постільна білизна – все в її хаті прикрашено червоними квітами та символічним українським орнаментом.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Анюта 19.09.2012 17:49
А чого в партію регіонів не прийняли. Он в Драбові приймають...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Прокурор 19.09.2012 08:12
А що значить "подарували новий ЗМІНЕНИЙ паспорт"?! Це щоб по ньому нічого не могла на свого кота відписать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100