реклама
Sucurity Police

реклама

Робітники дорожньої служби міста Сміла повстали проти керівництва, бо ті уже третій місяць не виплачують їм заробітної плати, йдеться у сюжеті ТСН.

Фото: fototelegraf.ru

Фото: fototelegraf.ru


Мовляв, з Києва не надходять кошти. 198-й кілометр траси Київ-Знам'янка зараз перекрили. Через це на дорозі утворився величезний затор. Розкладені дорожні конуси та техніка – Смілянська філія Черкаського облавтодору перекриває трасу обласного значення. Мовляв, це – єдиний спосіб повернути зарплату за останні 3 місяці.

Анатолій дорожній службі віддав 33 роки. Залатати вибоїни, порізати напливи – у їхньому підпорядкуванні – 45 кілометрів дороги. Каже, через безгрошів'я бригада скоротилась вдвоє: із 22 робітників залишилось тільки 10.

– Як оце жить? Ні вдягнутись, ні взутись нема за що, – жаліється чоловік. – А вчить дітей ще треба, прийде з навчання, а йому гроші треба, а де їх взяти?.

Щоб повернути зароблені гроші, дорожники неодноразово звертались до свого керівництва. Там пояснюють – грошей не дають з Києва.

Головбух Любов Коваль розповідає:

– Немає фінансування з Києва, так нам пояснюють, не поступають гроші в службу, а служба не перечисляє облавтодору, облаватодор не перечисляє філіям, і це не тільки в нас.

Поки журналісти звертались в усі інстанції, в Черкаському облавтодорі повідомили, що заробітна плата незабаром надійде до робітників. Щоправда, тільки за липень. Цього разу акція з перекривання шосе тривала всього 10 хвилин. Але люди запевняють, якщо їхні вимоги не задовольнять, перекриють дорогу знову і надовго.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Анюта 19.09.2012 16:48
"Покращення" кожен день, стабільність- кожен день. Стабільно ростуть ціни на все. Це по-януковські.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Гость 19.09.2012 09:57
Опа но!
Плыли,плыли, а береге вс.... .
Туловище,где деньги?
Скоро зима.
Азаров же выделял!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Духовная пистчя 19.09.2012 08:56
Все претензии к ВИА ГРЕ.У нее ваши деньги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100