реклама

реклама

17 вересня Черкаська обласна державна телерадіокомпанія «Рось» відмовилася пустити в ефір агітаційний передвиборчий відеоролик ВО «Свобода» в рамках ефірного часу, що надається за законом усім учасникам виборчого процесу. Причиною відмови телевізійники назвали «заклики до повалення чинної влади», що нібито містяться в ролику, повідомляє прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Директорка телекомпанії Лариса Єфремова заявила, що в ефір ролик не пустить тому, що він «закликає до повалення всенародно обраної чинної влади та конституційного перевороту», тож, не має бути показаний черкащанам. При цьому вона наголосила, що «працює на владу і працюватиме з будь-якою владою». На зауваження, що вона як державний посадовець зобов’язана виконувати закони України та служити народові, Лариса Єфремова відреагувала вкрай негативно.

Читайте також:

Керівник державного телеканалу обмовилася про свої політичні погляди

Показово, що офіційний лист-відмова мав уже зовсім інші аргументи. Це доводить неправдивість і справжні причини недопуску до ефіру свободівського ролика. Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вбачає у такому цензуруванні очевидне перевищення своїх повноважень телерадіокомпанією, яка на власний розсуд визначила «заклики до повалення влади» у ролику, а також брутальний політичний тиск. Черкаські свободівці звертатимуться із скаргами до прокуратури, суду та Центральної виборчої комісії.

Треба зазначити, що згадатний відеоролик був в ефірі навіть на Луганщині та в Криму. Тому «Свобода» обіцяє добитися того, щоб цей відеоролик був в ефірі під час другого етапу агітації на обласному телебаченні 7 жовтня 2012 року.

реклама

Коментарі  

 
+7 #9 Коваль 20.09.2012 08:15
Ефремова таки перебдела конкретно! А если откровенно, то хотелось бы спросить Тулуба, откедова он таких проФФессионалов берет , как она?! Да еще и с собой притащила свору прихлебаев, которые заглядывают ей в рот так, что смотреть противно. А на Роси как было нечего смотреть, так и осталось. Воспевание губернатора , конечно, не в счет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 Анюта 19.09.2012 17:42
Бояться! Правильно і роблять! 28 жовтня стане для ним день трауру.А ми допоможемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 глядач 19.09.2012 14:05
Так звертатись потрібно не до Єфремової, а безпосередньо до працівників випуску, при їхніх зарплатах, я думаю, що вони за певну фінансову винагороду випустять в ефір ролик "Свободи"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #6 pupkina 19.09.2012 13:21
краще б пані Єфремова дотримувалась закону, випускаючи в ефір теленовини. А то вчора в ЧСН (до речі вже не вперше) кандидат у депутати Губський знову щось комусь дарував-обіцяв. А ця програма виготовлена на держ. замовлення і проплачена з держ бюджету. Тож показувати в її рамках репортажі про агітаційні вояжі губських - грубе порушення закону, по суті-подвійна оплата ефіру.А це -турма. Так що сушіть сухарі, причетні працівники "росі". Репортаж записаний з ефіру. будемо вживати заходів.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #5 Опача 19.09.2012 12:44
Ефремова - традиционно "на ручнике". Опять подставила Тулуба, опозорив на всю Украину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Оксана Колісник 19.09.2012 12:31
Ось уже "Удар" клацнув по носі регіоналів у Чигирині - виграли суд про участь влади у агітації за регіонального претендента.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 Василь 19.09.2012 12:02
Скоро комусь прийдеться пакувати чумодани в дарагой і мілий даунбасс..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Оксана Колісник 19.09.2012 11:54
Відповідь Єфремової - "в студію". "Свободі" - писат позов до Суду і повідомляти, як там і що.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Прокурор 19.09.2012 11:18
Якщо у ролику дійсно був заклик до перевороту - його автор має нести кримінальну відповідальніст ь разом з телекомпаніями Луганська і Криму, де ролик вже показали. Якщо ж ні - Єфремова має по повній програмі відповісти перед Законом за брехню і зрив трансляції! Чиста робота для СБУ: звинувачення серйозне, тож "контора на Гоголя" не має права промовчати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100