реклама

реклама

У селі Вікнине Катеринопільского району голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб разом з найменшою представницею села запалив символічний «блакитний вогник» під час введення в експлуатацію газопроводу.

– Сьогоднішня подія – не просто відкриття газопроводу, це щось набагато більше, адже тепер понад 300 родин житимуть у набагато кращих та комфортніших умовах! Більше того: це прикметна подія не лише для села Вікнине і для найближчих сіл, але й для усієї Черкащини. Адже за два останні роки понад в 9 тис. осель дійшов блакитний вогник, – наголосив на значимості події очільник області.

Сергій Тулуб також додав, що відкриття газопроводу – приклад реальних дій та конкретних справ із виконання програми «Село Черкащини-2020».

Пенсіонерка Галина Гончар погоджується з Сергієм Борисовичем, адже вона – одна з багатьох жительок села Вікнине, котра вже багато років чекала обіцяної газифікації та витратила власних 25 тисяч гривень. Однак лише сьогодні Галина Михайлівна впевнена в теплому майбутньому:

– Дуже багато років ми усім селом чекали на газ. Було багато балачок, обіцянок… Проте до сьогодні ніхто не міг розв’язати це наше болюче питання. Піднімали це питання на різних рівнях…Тому тепер вдячні за допомогу голові облдержадміністрації Сергію Тулубу та усім, хто допоміг нам.

Запаливши символічний «блакитний вогник», очільник області перевірив комфортність нововведення разом із подружжям Зайченків, в оселі яких на газовій плиті вони спільно запалили «блакитного вогника». про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Лана 20.09.2012 22:31
Членів тієї родини "готували" до діалогу з губернатором, як, доречі, І всю сільську громаду: що казати, про що мовчати, кого прославляти і т.п., тобто діяти "за сценарієм". І не дай бог, щоб хтось щось сказав "нє в тєму"...Огидно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 TV 20.09.2012 13:43
Голубой огонек -2012:Тулуб жжот!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Тетяна 20.09.2012 13:17
Тулуб молодець! Людина справи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Василь 20.09.2012 13:15
"котра вже багато років чекала обіцяної газифікації та витратила власних 25 тисяч гривень"

голубиє і тут попіарилися... :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100