реклама

реклама

Облаштувати 80 дворів за півтора місяця – такі завдання ставить перед собою «Команда добрих справ» - новий соціальний проект, започаткований президентом ПАТ «Азот» Валентиною Жуковською. У дворах планують пофарбувати спортивні і дитячі майданчики, замінити поламані бруски на лавках, додати урни для сміття та прикріпити дошки для оголошень. Адже, як переконана Валентина Борисівна, комфорт довкола себе можна створити вже зараз, спільно згуртувавшись для доброї справи.

Перший приклад спільної роботи – приведення до ладу будинку по вулиці Чехова, 39. Жителька будинку Лідія Решетько зауважує: від РЕУ допомоги не дочекалися.

Участь у облаштуванні цього двору взяла і сама Валентина Жуковська. Люди із вдячністю згадували й інші її ініціативи.

– Ви б почули, скільки матусь вдячні за школу «Велика гра», – каже черкасець Юрій Меркурієв. – Судячи з планів, на цю жінку можна надіятися і підтримувати в усьому.


Пані Валентина також розповіла черкащанам про те, яку допомогу місту надав «Азот»:

– По-перше, ми відремонтували палац «Дружба народів», площа, яку ми зробили - найкраща не тільки в Черкасах, а й в Україні. По-друге, підприємство виділило кошти на найсучасніше обладнання для реабілітаційного центру. Були виділені кошти на тролейбуси. Наступного року плануємо реконструювати площу 700-річчя, - каже Валентина Борисівна.

Пам`ятаючи про це, жителі будинків згадали й про інші свої потреби. Зокрема, діти просили облаштувати футбольне поле, а пенсіонери – допомогти з асфальтуванням.

Отже тепер у дворах – не тільки пофарбовані лавочки і майданчики, а й встановлені смітники й інформаційні дошки. Мешканці такому перевтіленню подвір'я радіють. Кажуть: команді добрих справ й самі залюбки пособляли.

 

Волонтерів знайти було нескладно.

– Люди відгукувалися, приєднувалися до нашої ініціативи. Це ще раз підкреслює, що люди самі хочуть щось зробити для свого міста, - зазначає Валентина Жуковська.

Черкащанка Олена Гагосова не вперше підтримує соціальні проекти Валентини Жуковської. Влітку долучалася до табору «Велика гра», де виховувалися дві її доньки. Вважає, що ідея «Команди добрих справ» дуже хороша.

- Проект дуже надихає - приємно покращувати своє власне місто, бачити радість в очах дітей і бабусь, - ділиться враженнями Олена.

 Обійти всі заплановані двори команда добрих справ має за півтора місяці. Наступної весни буде друга хвиля оновлення дворів.

* передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100