реклама
Sucurity Police

реклама

Планшетний комп’ютер, смартфон та сучасний MP3-плеєр отримали переможці конкурсу дитячого малюнка «Чарівний палац», який організували Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» та Публічне акціонерне товариство «Азот». За умовами конкурсу, учням міста та області пропонувалося зобразити оновлений Палац культури «Дружба народів», розкрити в роботі власне бачення його зовнішнього вигляду та діяльності, а також показати, які заходи тут можуть проводится. Про це інформує прес-служба Валентини Жуковської.

1 міcце

1 міcце


І ось настала довгоочікувана мить оголошення переможців. Отже, перше місце посіла Юліана Соколенко, 11-річна учениця школи № 19. Вона й отримала планшетний комп’ютер.


Завдання мене одразу захопило. Я давно хотіла відобразити красу міста, особливо одну із найкрасивіших його споруд – Палац культури «Дружба народів». А від наслідків конкурсу і отриманого призу – планшету - я в захваті. Подарунок із задоволенням використаю для навчання і розваг. Щиро дякую організаторам цього чудового конкурсу, особливо – президенту «Азоту» Валентині Жуковській, – ділиться враженнями дівчинка.

15-річний Михайло Хрипко, який навчається у коледжі № 20, за друге місце отримав у подарунок смартфон. Хлопець запевняє: йому дуже подобається, коли у місті відбуваються подібні зміни. Хоче, аби й у «Дружбі народів» було дуже гарно.

– Щоб тут відбувалися різноманітні театральні дійства, щоб у залі були яскраві різнокольорові прожектори, щоб було цікаво сюди приходити… Коли малював, звісно, не очікував на перемогу. Дуже вдячний організаторам за гарний приз, – каже Михайло.

Вихованка школи-інтернату № 14 13-річна Ярослава Тужик радіє МР3-МР4-плеєру, який одержала за третє місце. Дівчинка зізнається: коли малювала свій малюнок, то думала про те, як би танцювала на сцені «Дружби народів», як виступала б на подіумі у ролі моделі та співачки.

Валентина Жуковська особисто нагороджувала переможців конкурсу

Валентина Жуковська особисто нагороджувала переможців конкурсу


Я уявляла себе в ролі кожної дитини, яка буде займатися у чисельних гуртках «Дружби народів». Також я намалювала маски сатири і гумору, бо в Палаці культури завжди проходять цікаві вистави, а я люблю театр. Я дуже задоволена отриманим призом, - навіть і не мріяла отримати такий подарунок! Дуже вдячна за те, що мене запросили на свято, адже я була однією із перших, хто відвідав оновлену «Дружбу народів», – у захваті каже Ярослава.

Як зауважують організатори, роботи переможців конкурсу буде надруковано в пресі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100