реклама
Sucurity Police

реклама

Учора глава уряду Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів України зазначив, що 2011 рік був чи не найкращим у сучасній історії України за обсягами державного капітального будівництва, повідомляє «Урядовий портал».

Держава інвестувала безпрецедентні за обсягами кошти в розвиток спортивної та соціальної інфраструктури, розв’язок, аеропортів, стадіонів, метрополітену. Тільки доріг введено в експлуатацію більше 2 тис. кілометрів. За підтримки держави добудовувались також житлові і промислові об’єкти, створювалась агропромислова інфраструктура і логістичні центри, оптові аграрні ринки.

Водночас Глава Уряду піддав критиці значне зниження будівництва в ряді регіонів. Зокрема, в АР Крим, Житомирській області, м. Севастополі, Київській та Черкаській області.

Микола Азаров доручив головам облдержадміністрацій тих регіонів, що допустили значне скорочення обсягів будівництва, провести детальний аналіз причин такої ситуації та вжити необхідних заходів, щоб не допустити подальшого уповільнення темпів розвитку будівельної галузі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100