реклама

реклама

Після останньої зустрічі кандидата від Об’єднаної опозиції по Канівсько-золотоніському округу Леоніда Даценка із жителями села Ліпляве Канівського району чимало селян мали серйозні неприємності від влади, пише «Про головне».

В той же день із ліплявцями зустрічався голова Канівської райдержадміністрації Олексій Гика. Можновладцю, зрозуміло, було відкрито місцевий клуб і зігнано публіку. Опозиціонер Даценко із своїм озвученням став просто на вулиці, тож усі «владні невільники» проходили повз нього, відповідно, бачили його агітацію і чули антивладні промови.

Після цього, як стверджують селяни, місцевій сільській голові нібито подзвонили від імені голови райдержадміністрації і пообіцяли «вирвати статеві органи», якщо вона допустить, щоб Даценко іще раз з’явився в селі.

Ще брутальніше обійшлися із місцевим дідусем-інвалідом, який написав лист до виборців округу на підтримку Леоніда Даценка як єдиного кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина». Йому і його родині ті ж «уповноважені» від влади начебто пригрозили «відірвати голову, якщо цей лист десь буде опубліковано».

«Діда аж трусило, — обурюються сусіди. — Бо йому сказали, що він поки що без ніг, а буде і без голови. І всі його родичі залишаться без голів».

«Як я вже неодноразово наголошував, черкаська влада сподівається лише на адмінресурс і залякування, — переконаний сам Леонід Даценко. — На Канівщині це вже почали реалізовувати на пересічних виборцях. Але я хочу ще раз підкреслити: дорогі земляки, задумайтесь, якщо влада готова вбивати дідусів-інвалідів перед виборами, щоб залишитись при своїх посадах, то на що вона піде, коли таки вирве собі перемогу?! Ми ризикуємо ще раз пережити сталінські репресії і Голодомор. Сьогодні розголос — це єдиний спосіб вберегти виборців від обіцяної розправи».

реклама

Коментарі  

 
0 #6 KozakJovANshi 23.09.2012 01:14
Якщо ці уроди сфальшують вибори треба буде їм //////// органи відірвати!
Українці переможуть дАнецьких!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Гречка 21.09.2012 08:02
Ось вам і перший привід до позову в контексті свіжеспеченого закону "про наклеп".Якщо не вдасться довести, що Гика обіцяв комусь щось вирвати (на місцевих у такій ситуації можна покладатися допоки там не фігурують їхні прізвища),то журналістові "Про головне" можна починати сушити сухарі.Куди йдемо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Виборець 20.09.2012 21:06
Льоня, не прикрашай свої турне. Люди все бачать, чують і розуміють....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Колос 20.09.2012 20:54
Та ні, пан Чуприна, вони,як ви кажете,хоч"гавкають з підвалу", а деякі навіть не мурликають з Чорнобаівськоі ЗМЛЯНКИ, а все туди ж -до корита,але ми скажем: ЧУ-ЧУ!( Це ВАС не стосуеться!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 патріот 20.09.2012 18:44
Даценко вже не знає як підняти свій рейтинг? за таке ... ніхто і не подумає погрожувати, сам же пише ...як стверджують селяни, місцевій сільській голові нібито подзвонили від імені голови райдержадмініст рації і пообіцяли «вирвати статеві органи»грожуват и людям.... все туфта, самі придумують самі погрожують, я
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 О.ЧУПРИНА 20.09.2012 17:07
Один Герой вже "рвав на шматки" і вийшов один на один.Гика та інші місцеві не є сміливішими за свого патрона.Вони сміливі гавкати з підвалу.Там буде їх місце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100