реклама

реклама

Добрі справи народного депутата України Володимира Зубика побачили жителі чотирьох сіл Чорнобаївщини, а саме: Старий Коврай, Ленінське, Жовтневе й Васютинці.



На прохання  Володимира Володимировича благодійний фонд «Лицем до лиця» вручив грошові сертифікати місцевим школам, дитсадкам, ФАПам і амбулаторіям, а також сільським радам для придбання техніки, обладнання, матеріалів.

Володимир Зубик переконаний: сільським людям, як нікому, потрібна допомога, і робити це вже сьогодні не на словах, а на ділі. Тож разом з представниками благодійного фонду він також побував на зустрічах з людьми.

– Я впевнений, що порожніми балачками люди ситі по горло, їм сьогодні потрібна реальна допомога, – коментує народний депутат.


Таку допомогу в сумі 12 тисяч гривень вчора було надано, зокрема, староковрайській школі. Навчальний заклад придбає за них електричну плиту й оновить власну насосну станцію. Досі школярам готували їсти на старій плиті 30-річної давності.

За словами директора школи Володимира Родовікова, така допомога від благодійного фонду – безцінна, адже зібрати потрібну суму за рахунок батьків чи сільської ради – майже нереально.

– Мені й досі не віриться, що ще не перевелися на світі такі добрі, щирі та чуйні люди, які можуть просто так узяти й допомогти далекій сільській школі, – радіє директор школи. – Оце чоловік: що сказав, те й зробив, – захоплюється своїм гостем директор школи. – Побільше б таких, як він, на нашій землі.

Крім підтримки школи, на прохання Володимира Зубика благодійний фонд виділив кошти й місцевому ФАПу в сумі 2 тисячі гривень на придбання велосипеда й матеріалів. Допомогу відчули й найменші жителі Старого Коврая. Дітлахам у дитсадок коштами благодійного фонду придбають новеньку постільну білизну. Подібну допомогу від народного депутата отримали ще три села Чорнобаївщини.

До речі, за сприяння народного депутата Володимира Зубика селами округу курсує безкоштовний автобус, який доправляє людей на ринки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100