реклама

реклама

 Один із черкаських водіїв, який заїхав на ділянку дороги, де проводився капітальний ремонт, може за рішенням суду отримати штраф чи відпрацювати два місяці на громадських роботах.

Фото з архіву

Фото з архіву


Інцидент стався на проспекті Хіміків, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Як розповіли свідки, водій іномарки, ігноруючи загородження, свідомо заїхав на ділянку дороги, яку в цей час асфальтували. Його спробував зупинити працівник фірми «Аерошляхбуд». Проте водій, вийшовши з автомобіля, вдарив робітника в обличчя, розбивши йому окуляри. Після цього порушник сів в автомобіль і поїхав.

Як розповів директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Риджаніч, одразу на місце події був викликаний наряд міліції. Правоохоронці взяли свідчення у потерпілого і прийняли від нього заяву.

– Виникає логічне запитання: для кого робляться дороги?! Якщо водії ТАК ставляться до працівників, які ремонтують дороги, то про яку повагу і виховання можна говорити взагалі? Така поведінка водіїв обурює і викликає сором, – говорить Олександр Риджаніч.

Випадків, коли черкаські водії ігнорували загороджувальні знаки і виїжджали на щойно відремонтовану ділянку, чимало. Комунальники попереджають, що якість ремонтів залежить безпосередньо від черкаських водіїв. Адже через таку поведінку черкащан руйнується нижній шар асфальту і дорогу доведеться ремонтувати повторно.

Щодо інциденту про побиття працівника дорожніх служб, то правоохоронці Придніпровського РВ УМВС вирахували порушника і склали на нього протокол про адміністративне порушення за статтею «Дрібне хуліганство». Водієві іномарки загрожує штраф або виправні роботи.

У мерії цю справу триматимуть на контролі. За словами Олександра Риджаніча, якщо суд встановить міру покарання «виправні роботи», то міська влада зробить усе можливе, щоб водій-порушник відпрацьовував його на капітальному ремонті доріг.

Довідка

У 2009 році в Черкасах на один місяць виправних робіт був засуджений 37-річний чоловік, який вночі викрав з клумби на вул. Кірова кущі петуній. Минулого року до виправних робіт «долучили» і молоду пару, яка «розважалася» тим, що побила кілька крижаних скульптур під час щорічного фестивалю «Крижталь».

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Гость 21.09.2012 19:19
А рядом Одарыча не было, когда он морду бил???
Жаль пострадал парень,...........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Костя 21.09.2012 17:18
Судді просто зобовязані дати водієві виправні роботи!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Rokfeller 21.09.2012 17:01
Черкаси ще довго проблематично можна назвати справжнім містом,а жителів містянами.
На жаль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100