реклама
Sucurity Police

реклама

Уже другий рік поспіль на Черкащині проходить всеукраїнський прес-тур «Пізнаємо Україну разом». Цього року в рамках проведення інвестиційного форуму «Черкащина – територія співпраці» до регіону завітали 16 журналістів із різних куточків України.


20 вересня на межі Київського і Черкаського регіонів начальник управління інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації Тетяна Калиновська зустріла представників ЗМІ із Хмельницької, Тернопільської, Київської, Вінницької, Рівненської, Сумської областей. Тетяна Станіславівна побажала гостям якомога більше отримати позитивних вражень від перебування в області: не менше ніж минулого року.

Того ж дня журналісти взяли участь у відкритті інвестиційного форму, відвідали Кам’янський та Чигиринський райони.

Під час форуму гості поспілкувалися на прес-конференції з головою облдержадміністрації Сергієм Тулубом, оглянули виставку-експозицій виробів Черкащини, презентації підприємств, що працюють з іноземними інвестиціями, та ознайомилися з економічним потенціалом Черкаської області.

Так, журналістка з газети «Ярмарка» (м. Суми) Надія Крушинська, оглядаючи виставку, була вражена тим, що улюблена її родиною сирна продукція виготовляється саме в Черкаському регіоні.

Також, у рамках прес-туру журналісти взяли участь в екскурсійній програмі «Кам’янка – край літературного натхнення», відвідавши Державний історико-культурний заповідник: літературно-меморіальний музей О. Пушкіна і П. Чайковського та кам'янський парк- пам'ятку садово-паркового мистецтва, садибу О. Давидової (XIX ст.).

Зокрема, в музеї, окрім екскурсії, для представників ЗМІ звучали композиції Петра Чайковського у виконанні оркестру, який вже 12 років грає при заповіднику.

– Так чудово слухати живу музику в музеї, – ділилася своїми враженнями з колегами журналістка вінницької газети «Вінничина» Антоніна Басенко.

Того ж дня гості відвідали і Богданів край, а саме: село Медведівку, Холодний Яр, 1000-літній дуб Максима Залізняка та Іллінську церкву.

На в’їзді в Чигиринський район зустрічав журналістів заступник голови райдержадміністрації Василь Турик. Він супроводжував їх протягом всієї екскурсійної програми в районі.

21 вересня на делегацію чекали екскурсії на смілянські й канівські об’єкти та прогулянка Дніпром, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Коваль 23.09.2012 09:36
Це наша влада вже так напувала-годувала заїжджих медійників, щоб на всю Україну розписали, що Черкащина-рай земний?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100