реклама

реклама

На Черкащині заступник директора сільгосппідприємства з охоронцем жорстоко побили вчителя історії, який прийшов набрати собі соломи на підстилку для худоби. Тюк соломи, що її напакував учитель, коштує кілька гривень, йдеться у сюжеті ТСН.

Тюк соломи, що лежав на дорозі, вчитель помітив випадково. По нього і пішов ввечері. Але зустрівся з охоронцем сільгосппідприємства, а той спішно викликав заступника директора. Пояснити свій вчинок учитель не встиг.

«Ззаду вдарили по голові, а потім уже почали били, робили вже, що хотіли. Мені тоді дуже добре дісталося, і я навіть не пам'ятаю, як додому прийшов», - розповів вчитель.

«Швидка» забрала ледь притомного чоловіка до лікарні. Шполянська міліція порушила кримінальну справу. На порятунок вчителя люди збирали кошти усім селом. І готові були свідчити за нього в суді. Адже пака соломи, за яку людину мало не вбили, коштує 6 гривень.

До того ж, у селі давно нарікають на керівників сільсгосппідприємства.

«У нас теж сім'ю зробили злодіями. Батько 22 роки пропрацював, а вони його зробили злодієм. Хотіли справу відкривати на нього, з роботи щоб вигнати», - скаржиться жителька села Олена Третякова.

Проте справа про побиття до суду так і не дійшла. Кривдники учителя винними себе не вважають, кажуть, що це була не перша крадіжка. Але з журналістами спілкуватися не захотіли, мовляв, усі запитання - до міліції.

«Зараз на селі гаряча пора - і посівна, і збір урожаю, і все разом. Мені зараз просто нема як приділити вам час», - телефоном заявив заступник директора СТОВ Олег Василенко.

Правоохоронці запевняють, що прокуратурою області розслідування взято на контроль та надано письмові вказівки.

У побитого - троє дітей. Ні паїв, ні пільг у родини сільських учителів немає.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Чорнобривець 22.09.2012 20:16
Жах! Що твориться! Нас уже давно за бидло рахують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Баба Ганна 22.09.2012 17:34
Таке буде всім, як проголосуємо за регіоналів. Бандіти вже розпоясалися. А далі буде гірше.Думайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100