реклама
Sucurity Police

реклама

Біля села Шуми Крижопільського району, що на Вінничині, водій «ДАФу», який віз мінеральне добриво, на крутому повороті не впорався з керуванням і перекинувся на узбіччі дороги. По дорозі збив 22-річного хлопця з села Красносілка, пише «Газета по-українськи».

– Сам водій із Черкаської області, – каже голова сільради, до якої належить село Шуми, В'ячеслав Макорик. – Мені зателефонували місцеві. Я швидко приїхав, уже викликали рятувальників з сусіднього Ямпільського району, бо вони найближче до нас знаходилися. Десь з 25 чоловіків тягнули того водія. Йому міцно затиснуло ноги кермом. Він зламав ключицю, бо рукою геть не міг поворухнути. Кажуть, що загиблий перебігав дорогу, а той не міг вивернути руля і перевернувся, а хлопця відкинуло на вісім метрів.

Водія вантажівки з переломами лівої ноги та руки доправили до місцевої лікарні Крижополя. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

– Хлопчина колись жив у нас, але виписався. Його село за 30 кілометрів від місця, де трапилася аварія. Куди він прямував невідомо. Може, їхав від кумів, вони тут живуть. Шкода хлопця, тільки жити почав. Його матері пережити це горе. Як побачила сина, втратила свідомість. Говорять, він нещодавно одружився, – розказав сільський голова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100