реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах бабуся та тітка по-звірячому вбили 21-річну дівчину. Так вони помстилися її матері, яка через суд домоглася права жити у батьківській хаті, йдеться в сюжеті ТСН.

Мати загиблої дівчини Любов Бас неодноразово скаржилася в правоохоронні органи, що родичі виживають її з дітьми і часто б'ють. Жінці дотепер не вірили. Того дня Настя мала йти до лікаря. Саме снідала, коли бабуся привела в дім незнайомку.

– Ми з Настею зідзвонювалися о 10 годині. Вона говорила, що баба прийшла з якоюсь тіткою невідомою, – розповіла матір жертви злочину.

Незнайомою жінкою виявилась рідна тітка. Настя її не впізнала, бо та була в чорній перуці і темних окулярах. Не впізнали жінку і сусіди.

Ніхто із них не чув ні криків, ні Настиних благань про допомогу. Баба і тітка вбивали її за зачиненими дверима.

У Валентини Чорновіл, яка була понятою, від побаченого і досі болить серце:

– Тут було страшне, тут у коридорі ляпки крові були аж до стелі. Голова була розтрощена до того, що дитину взгалі впізнати неможна було, – розповіла сусідка.

Убивали Настю арматурним прутом і молотком. Судмедексперти нарахували 46 ударів тільки на голові. Результат такої кривавої драми застав молодший брат Насті, повернувшись зі школи. Хлопець викликав швидку і міліцію. Убивць знайшли швидко.

– Намагалися втекти, їх затримали саме тоді коли вони перебували на одному з вокзалів міста, – розповіла начальник сектору зв'язків із громадськістю УМВС України в Черкаській області Наталя Таран.

Днями мало відбутись чергове засідання суду щодо розподілу майна, котре належало померлому дідусеві. На нього з Росії приїхала друга бабина дочка, яка і стала її спільницею.

– У першу чергу, це – провина баби Соньки. Я не знаю, я навіть матір'ю не можу її назвати, – зізнається Любов Бас.

Тітка і баба під вартою. А мати з сином ночують у знайомих. У хату, де сталася трагедія, повертатися бояться.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Феміда 24.09.2012 13:10
Вихід один-повертати смертну кару.А в таких випадках- у аналогічній злочину формі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Вій 23.09.2012 22:50
мразота
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100