реклама

реклама

Цими вихідними в Драбові відзначили 323-тю річницю з Дня заснування селища та 69-ту річницю визволення району від німецько-фашистських загарбників. Привітав драбівчан зі святом голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Після покладання квітів на Алеї Героїв Радянського Союзу, очільник області взяв участь в урочистостях до річниці селища, важливою частиною яких стало вручення драбівчанам почесних грамот облдержадміністрації, годинників від голови ОДА та цінних подарунків.

– Сьогодні у вас подвійне свято, за яке в боях за свободу та незалежність воювало більше 15 тисяч вихідців району, 6000 – не повернулися з поля бою… Низький уклін вам, переможця, і довічна пам'ять загиблим! – звертаючись до драбівчан сказав Сергій Борисович. – Я дякую вам за самовіддану працю в ім’я розбудови України, адже сьогодні, як і раніше, район посідає одне з провідних місць в області в рейтингу соціально-економічного розвитку. Щастя вам, здоров'я та злагоди!

Також Сергій Тулуб зачитав Укази Президента України, відповідно до яких 4 жінкам району (Надії Добробог, Раїсі Мазепі, Тетяні Рубаненко і Ганні Черненко) присвоєно почесне звання «Мати-Героїня». Усі вони отримали пральні машини. А вчителька англійської мови Драбівського навчально-виховного комплексу Тетяна Єгорова від очільника області отримала сертифікат на суму 30 000 грн. для поліпшення житлових умов.

Без уваги не залишися і Драбівські школа та лікарня: центральної районна лікарня відтепер має сучасне рентген-діагностичне обладнання на 2 робочих місця, а Перервенцівський навчально-виховний комплекс – новий навчальний комп’ютерний клас, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Також цього дня очільник області відкрив у Драбові 5-квартирний житловий будинок для медичних працівників.

Першими ключі від нового житла отримала молода родина стоматологів – Сергій та Ірина Хміль, які працюють в Драбівській ЦРЛ 2 роки.

– У квартирі дуже великі гарні кімнати та гарний ремонт. Тепер у нашої донечки Даші буде власна кімната, – тішиться Ірина Хміль.

Губернатор, оглянувши будинок, теж лишився задоволений просторими 3-кімнатними квартирами. Привітавши молоду родину з заселенням, голова ОДА за традицією вручив хазяїнам подарунок.

– Сьогоднішня подія – ще одне підтвердження того, що політика Президента України правильна і вона дійсно спрямована на покращення умов життя людей. На жаль, не все відбувається так швидко, як хотілося б, проте справа рушила з мертвої точки. – сказав Сергій Тулуб. – На Драбівщині ще залишається близько 10 молодих сімей медиків, які потребують покращення житлових умов. Думаю, ми вирішимо це питання протягом року. Ми створюватимемо всі умови для комфортного життя молодих медиків.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Гость 24.09.2012 22:47
Абсолютно не понятны и не связаны действия,
по сути это подкуп.Если связывать выборы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Василь 24.09.2012 11:27
Ну прям таки Старик Хаттабич. Дива і покращання з повітря робить, сіє щастя і благодать! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100