реклама

реклама

У Центрі надання адміністративних послуг скоротився час очікування у черзі. Про це на сьогоднішньому брифінгу розповів керуючий справами Черкаського міськвиконкому Микола Кудрявцев.

Нагадаємо, 3 серпня відбулося офіційне відкриття Центру надання адмінпослуг за адресою Благовісна, 170 (приміщення колишньої тютюнової фабрики). Станом на 16 вересня, ЦНАП відвідало вже близько 9 тисяч осіб.

Микола Кудрявцев розповів, що раніше у черзі доводилося стояти по 6-7 хвилин, тепер же час очікування скоротився до 4 хвилин 41 секунди. Середня швидкість обробки документів – 5-6 хвилин.

– Не було жодної скарги щодо роботи центру. Наявні відгуки в основному схвальні. Звичайно, без критики не обійтися, адже система ще шліфується. Є безмежний простір для поліпшення роботи, – зазначив Микола Кудрявцев.

Також він розповів, що у Центрі надання адмінпослуг діє система «таємного клієнта». Будь-яка людина може під виглядом бажаючого отримати якісь документи, постояти в черзі, поспілкуватися з реєстратором, а потім викласти свої враження керівництву.

– Кожного тижня ми проводимо такі невеличкі рейди. Четверо було таких клієнтів: троє залишилося абсолютно задоволеними, а четвертий мав кілька зауважень. Це дуже корисний інструмент, – прокоментував керуючий справами.

Також цього тижня планують започаткувати «систему відгуків». У центрі поставлять скриню, куди кожен зможе вкинути талончик.

– Буде три варіанти відповідей і людина на виході зможе опустити в певний розділ скрині. Чи їй сподобалось, чи вона є задовільною, чи її обслуговування не влаштовує. Кожного тижня будемо робити зріз, – сказав пан Кудрявцев.

Також він розповів, що у Центрі надання адмінпослуг і далі працюватимуть над підвищенням швидкості роботи, а також ще більше контролюватимуть якість спілкування реєстраторів з клінтом. Для цього навіть створять стандарти, за порушення яких накладатимуться штрафи.

Також у ЦНАП планують перевести видачу довідок з архіву, паспортний стіл, державну реєстраційну службу.

Нагадаємо, Центр працює щодня, крім неділі, з 8:00 до 18:00.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Микола Кудрявцев 24.09.2012 14:58
Гостю: а розшифрувати суть цього "послання" можна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Гость 24.09.2012 13:03
Ну и скорость, а качество и перечень?
Чем бы дети не тешились лишь бы не плакали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100