реклама

реклама

Застосування «чорного піару» у виборчій кампанії на Черкащині стає все помітніше. Обурення деяких кандидатів в нардепи дійшло межі і вони вирішили розповісти про це загалу.

– Ви ж знаєте, що в комунальних закладах не можна агітувати. Я цього й не роблю. Проте бачу, що деякі мої опоненти абсолютно  цим не переймаються! – каже самовисуваниця по округу №194 Світлана Трофімова. – Покажу вам листівку. На ній біографія одного з моїх опонентів, інша інформація про нього, також розміщений календар. а на зворотному боці листівки ми бачимо заяву про матеріальну допомогу! І я так розумію, що людина, яка погодиться проголосувати за цього кандидата, отримає від 150 до 300 гривень матеріальної допомоги. Це ж абсурд!

Світлана Трофімова переконана, що виборці нині діють за принципом: братимуть матеріальну допомогу, проте голосуватимуть за кого вважають за потрібне.

Окреме питання по біл-бордах. Кандидат вже навіть у суд подала через те, що її біл-борди були заклеєні рекламою її політичних опонентів.

– Зверталася зі скаргою в рекламне агентство, а мені кажуть, що я не перша, хто скаржиться, – зазначає Світлана Трофімова.

Читайте також: Експерт визначив, хто найбільше на Черкащині підкуповує виборців

На порушення в округах №195 та №197 скаржаться кандидати по округах Олександр Радуцький (від СПУ) і Павло Філіпенко (від «УДАРу») відповідно.

Перший стверджує, що один з його опонентів купує голоси по округу за так звану матеріальну допомогу.

– Як кандидатам-порушникам потім жити зі своєю совістю? Порушники потім і в парламенті будуть вести себе відповідно. Згадайте «мовний» закон, Податковий кодекс? Як все це приймалося? – пригадує Олександр Радуцький.

Павло Філіпенко порівнює заклеювання біл-бордів з такою ситуацією: «Уявіть, що ви йдете до свого автомобіля, а там вже сидить хтось інший!»

– Так і з біл-бордами. Неприємно, коли ти ведеш передвиборчу кампанію, платиш кошти, орендуєш на місяць біл-борд, клеїш свою рекламу. А на ранок на біл-бордах висять «сині» люди! Це ж просто крадіжка! – зазначає Павло Філіпенко.

Подібних порушень кандидати готові наводити безліч. Кожен закликає думати, не забувати про совість і голосувати так, як свого часу радила екс-прем’єр Юлія Тимошенко, – серцем. Однак чи можна вважати таку пораду ідеальною? Адже впливати на серце (емоції) значно легше, бо якщо «вмикати» розум, то виникають різні питання…

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Максим Петрович 27.09.2012 20:12
Сейчас такие деньги выбрасывают на политтехнологов и рекламу-все просчитывают до мелочей.....так о какой голове и о чем думать можно?Я уверен, что действительно нужно прислушиваться к себе-тогда праильно поступишь. А голова-это как прагматичный расчет-без сердца человек ошибется 100ПРОЦЕНТОВ!
Надо себя слышать и увствовать.А мозги выключать не обязательно,ког да думаешь сердцем.И одно и другое должно слиться гармонично в правильный выбр или решение.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Василь 25.09.2012 14:44
Там такі ....... за столом сидять... що по них не скажеш, що вони кимось обіжені чи опущені 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Пацієнт кардіології 25.09.2012 08:35
А мені лікар радив серце не навантажувати. Тож ідіть всі в ж...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100