реклама

реклама

Верховний Суд України та Вищий господарський суд України визнали законними дії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України стосовно запитування інформації, необхідної для дослідження ринку.

Так, Верховний Суд України скасував постанову Вищого господарського суду України від 20 грудня 2011 року, яка визнала рішення черкаського відділення щодо накладення штрафу на ВКП «Фаворит-2014» за неподання інформації на вимогу органу Комітету, неправомірним та направив на новий розгляд до суду касаційної інстанції.

Верховний Суд України не погодився з висновками суду касаційної інстанції про те, що Черкаське відділення діяло поза межами повноважень, повідомляє прес-служба обласного відділення АМКУ.

Зокрема, як зазначено у постанові Верховного Суду України, відділення у межах наданих йому повноважень мало право витребувати у ВКП «Фаворит-2014» відповідну інформацію, необхідну для дослідження ринку надання в оренду торгових приміщень, а позивач, у свою чергу, зобов’язаний був надати таку інформацію у встановлені строки.

18 вересня 2012 року Вищий господарський суд України залишив без змін рішення першої та апеляційної інстанцій, якими визнано дії Відділення АМКУ правомірними.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Фелікс 25.09.2012 22:05
БРЕХНЯ !!!
Постановою Верховного Суду України від 14.08.2012 року за позовом ВКП "Фаворит 2014" скасовано постанову Вищого Господарського Суду України та направлено на новий розгляд в зв"язку з відсутністю правоустановчих документів у Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольног о комітету України відповідно до положень ст.81 та ст.82 Цивільно кодексу України. Так що черкащани ще скажуть своє слово ХТО Є ХТО...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100