реклама

реклама

Завтра о 10.00 Черкаси приймуть один з найпрестижніших юнацьких футбольних турнірів року «Кубок Австралії», повідомляє «Черкаський спорт».

Змагання серед юнаків 2000 р.н., які в третє прийматиме обласний центр, відбуватимуться на центральному стадіоні.

Загалом в турнірі візьме участь 6 команд, п’ять з них представляють Україну, ще одна – Білорусь («БАТЕ»). Загалом ці змагання можуть похизуватися доволі якісним представницьким складом. Серед фаворитів турніру вихованці дніпропетровського «Дніпра», полтавської «Ворскли» та маріупольського «Ілічівця». Черкащину на цих змаганнях представлятиме команда «Дніпро-80». У минулорічному чемпіонаті черкащани посіли третє місце, а перемога залишилася за дніпропетровським «Дніпром».

Сама назва пов’язана з тим, що головним спонсором «Кубку Австралії» є уродженець Черкас Олексій Мамалига, який зараз живе в Австралії. Урочисте відкриття змагань відбудеться завтра о 12.00. Фінал турніру відбудеться в неділю.

Цей турнір допоможе нам дізнатися, як зараз виглядає наша команда і в якому напрямку нам потрібно рухатися. Лише, граючи з сильним суперником, можна повноцінно розвиватися, як команда. Ми ставимо перед собою завдання не виграти турнір, а провести його з користю для розвитку гравців, – розповів організатор турніру, тренер «Дніпро-80» Андрій Фощій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100