реклама

реклама

У вересні прокуратурою Христинівського району проведено перевірку за зверненням вихователя одного із дошкільних навчальних закладів міста Хритинівка щодо неправомірних дій завідувача зазначеної установи.

У ході перевірки виявлені грубі порушення чинного законодавства, зокрема, при дозволеній максимальній наповненості груп від 10 до 20 дітей різного віку, порушницею допущено переповнення групи дітей раннього віку, 2 груп дітей молодшого віку та групи дітей середнього віку.

Враховуючи, що вказане ставить під сумнів збереження та зміцнення здоров’я, розумовий, психологічний та фізичний розвиток дітей та прямо суперечить вимогам закону, прокурором Христинівського району внесено подання на адресу керівництва відділу освіти районної державної адміністрації з вимогою усунути порушення та притягнути до відповідальності завідувача дошкільного навчального закладу.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Неадекватный 26.09.2012 09:57
Завідуюча днз такий самий "найманий працівник", як і всі інші в дитячих установах. Над нею також є "керівництво", яке вимагає "наповненості" груп - це означає, що КОЖЕН день в групі ПОВИННО ЗНАХОДИТИСЬ не менш як 20 дітей (це в Черкасах). Тому при комплектацітї груп завідучі "перестраховують ся" - набирають по списку трохи більше дітей з розрахунку, що певний відсоток списочного складу хворіє. "Копать" треба не в садочках, а серед керівництва освіти. Розпродали садочки, а тепер не знають куди дітлахів "розміщувать". Воно ж легше підняти норми наповнюваності груп аніж повертати, або будувати нові садочки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Оксана Колісник 26.09.2012 08:39
Це порушення - наслідок. А тих порушників, хто створив причини також до відповідальност і притягнуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 цирк 25.09.2012 19:06
клоуны они и в африке клоуны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Нехай 25.09.2012 18:04
прокуратура перевірить наповнення у садочках Черкас. Виховательки вішаються , бо подекуди , наприклад, садок 50 у групах по 27 дітей, ліжок не вистачає. Однак завідуючій батьки гарно заплатять , то й 30 дітей упхає, не їй же дивитись за цією оравою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100