реклама

реклама

Фото з сайту bx.ck.ua

Фото з сайту bx.ck.ua

25 вересня троє кандидатів у народні депутати від виборчого округу № 200 – Павло Костенко, Андрій Дикун та Богдан Хмельницький в Умані підписали спільну заяву «Про загрозу фальшування виборчого процесу і скупку голосів за гроші кандидатом від Партії регіонів Антоном Яценком», пише «Газета по-українськи».

«Протягом тривалого часу кандидат у депутати від Партії регіонів Антон Яценко вдається як до опосередкованого, так і до прямого підкупу виборців. Зокрема, на зустрічах з виборцями він неодноразово заявляв і заявляє нібито про розробку і реєстрацію ряду законопроектів, спрямованих на вирішення конкретних проблем Уманського регіону. Зрозуміло, будучи чинним народним депутатом, він тим самим ставить себе у кращі, нерівні умови, ніж інші кандидати, – зазначено в заяві. – Наступним кроком підкупу виборців Антоном Яценком стало укладення угоди за результатами тендеру між Головним управлінням будівництва Черкаської облдержадміністрації та Приватним підприємством «Сфера-Пласт» на проведення міжселищного газопроводу в кілька сіл Уманського району — Бабанки, Косенівки, Танського, Добриводи вартістю 10,2 млн. грн.»

У заяві йдеться, що замовлення фінансується з державного бюджету, роботи мають бути завершені до кінця цього року.

«На зустрічах з виборцями А. Яценко заявляє про те, що проводить газ в обмін на голоси виборців. Не зустрівши належного опору відповідних органів, громадськості, А. Яценко переходить до прямої скупки голосів виборців, укладаючи на зустрічах фальшиві угоди, взамін роздаючи всім бажаючим по 150 гривень готівкою. При цьому обов'язкова умова з його боку - витребування номерів паспорта та ідентифікаційного коду того, з ким підписується угода».

Окрім того , кандидати звернулися до Окружної виборчої комісії 200 округу, до ЦВК, до Генеральної прокуратури України з проханням неупереджено і об'єктивно перевірити наведені у цій заяві факти і надати їм належну правову оцінку. Також вони звернулися до Комітету виборців України, громадських організацій, засобів масової інформації, журналістів з проханням не дати сфальсифікувати вибори.

Нагадаємо, що до виборчого округу №200 з центром в місті Умань Черкащини входять такі населені пункти: міста Умань, Христинівка, Монастирище та Монастирищенський, Уманський, Христинівський райони, частина Тальнівського району(виборчі дільниці № 710566, 710581). Загальна кількість виборців: 162 076. Всього по округу балотується 15 кандидатів-мажоритарників.

 


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Аннет 28.09.2012 11:46
Троє ПееРівців написали скаргу на четвертого...Вже якось визначтесь, на кого ви працюватимете на виборах, бо у Яника і так електорат не надто великий, а так ви і те, що залишилось перелякаєте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 бу-га-га 26.09.2012 19:00
Сьогодні вночі, після публікації статті "Двічі несудимий Решетняк" про судимості иера Сміли на сайт Провінція почалася потужна атака ДОС-хакерів. На ранок сайт упав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Бо*ров 26.09.2012 17:20
Що *****! Злякалися! Не шару хотіли виграти вибори! Люди за Яценка! Крапка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Льоня 26.09.2012 13:58
Костенко- вперед!
http://m.youtube.com/watch?v=mYnB3X6v_W8
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100