реклама
Sucurity Police

реклама

Родина, в якій через суперечки з приводу права власності на приватний будинок жорстоко вбили 21-річну дівчину, продовжує конфліктувати.

Нагадаємо, що нещодавно в Черкасах знайшли мертвою від побиття арматурним прутом і молотком дівчину. Раніше повідомлялося, що вбивство скоїли рідні бабуся й тітка. Однак остання після затримання правоохоронцями, пояснила, що намагалася залагодити конфлікт між бабусею та онучкою. Захищаючись від племінниці, яка взяла металевого прута, жінка вихопила його з рук дівчини та нанесла їй численні удари.

Наразі стосовно затриманої порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

Проте, як повідомляють у прес-служба МВС області, страшна сімейна трагедія не зупинила конфлікти в цій родині: суперечки за майно тривають і досі. Вже після затримання тітки та похорону її племінниці, за місцем проживання цієї родини за викликом виїжджала слідчо-оперативна група. Також із мешканцями будинку спілкувався начальник Придніпровського райвідділу міліції, проте між сторонами, що конфліктують, і досі немає порозуміння.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100