реклама

реклама

Держземагентство оприлюднило офіційну заяву, в якій заперечує існування наказу, начебто Партія регіонів доручила Держземагентству України сприяти у проведенні передвиборної агітації однієї з політичних сил. Про це йдеться в повідомленні прес-служби установи.

Уперше така інформація була оприлюднена одним із черкаських видань.

Натомість Держземагентство України провело службове розслідування щодо фактів, викладених в інформаційному повідомленні, і повідомляє, що оприлюднений в ЗМІ документ – сфальсифікований.

«Насправді під цими вихідними даними, підписом та печаткою зареєстровано наказ Голови Державного агентства земельних ресурсів України «Про звільнення Комликова Г.М. з посади заступника начальника Головного управління Держкомзему у Черкаській області». В оригінальному документі текст наказу замінено та грубо сфальсифіковано», – йдеться в повідомленні Держземагентства.


Держземагентство звертається до видань, які поширили сфальсифікований документ, не долучатися до брудних технологій, що набувають особливого поширення під час передвиборної кампанії.

Підробка документів є грубим порушенням чинного законодавства. Результати службового розслідування Держземагентство передасть до правоохоронних органів для подальшого розслідування.

Нагадаємо, що днями повідомлялося, нібито Держземагентство направило своїм регіональним підрозділам доручення сприяти розміщенню інформаційних матеріалів партії Наталії Королевської «Україна – вперед!».


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Не такі ми білі і пухнаст 27.09.2012 12:45
Да, дійсно в цій сфері Грішка був супер-спец, завдяки йому такий *упий і "деревяний" керівник як Білик В.Г. зумів протриматись на посаді керівника 10 років.Практично ......тільки кармани собі набивав, а не працював...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Черкащинин2 27.09.2012 11:39
Схаменіця....!!!!! Комликов Г.М. був єдиним хто хоть щось розумів в роботі Держкомзему області....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Оксана Колісник 26.09.2012 15:29
Ще один "інвалід державної служби"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 111 26.09.2012 15:24
"ВСЁ, КИНА НЕ БУДЕТ..."
Землеустрою повна ...........а
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100