реклама

реклама

На автодорозі Катеринопіль-Тальне, біля с. Новоселиця, невідомим автомобілем скоєно наїзд на велосепидиста, 1951 р.н., жителя смт Катеринопіль, який рухався проїжджою частиною дороги в попутному напрямку. Унаслiдок ДТП велосипедист загинув на мiсцi пригоди, водій з місця злочину зник.

Для розкриття зазначеного злочину на місце пригоди виїхали працівники сектору розшуку Управління ДАІ УМВС України в Черкаській області Денисенко В.В., Байда С.М. та весь особовий склад ВДАІ Катеринопільського РВ.

Після огляду місця події, за відбитками гальмівного шляху, було виявлено, що до вищевказаного злочину був причетний вантажний автомобіль, а також встановлено, що кабіна автомобіля має жовтий або помаранчевий колір. Пошуки ускладнювались тим, що вказана автодорога має інтенсивний рух вантажних автомобілів, які здійснюють перевезення цукрового буряку до заводу та зерна до елеватора.

Було створено п’ять розшукових груп для перевірки вантажних автомобілів, які могли рухатись цією дорогою. Наступного дня одна з пошукових груп виявила автомобіль з характерними пошкодженнями, які вказували на причетність до дорожньо-транспортної пригоди.

Підозрюваний водій цього авто, маючи на меті приховати ознаки злочину, приїхав на ремонтну яму, начебто для ремонту стартера. Зважаючи на наявність доказів, водій в скоєному зізнався. Слідчим управлінням УМВС в Черкаській області порушено кримінальну справу. Слідство триває, повідомляють у прес-службі ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100