реклама
Sucurity Police

реклама

Разом із кашею, юшкою та святковим концертом із Днем села Боровиці, що на Чигиринщині, своїх односельців у досить оригінальний спосіб привітало місцеве СТОВ «Дружба». Відзначили не лише найкращих жителів Боровиці. Подарунки також вручили найменшому її жителю та старожилу. Пошанували і щасливе подружжя, яке разом уже понад 50 років.

– Схоже свято ми проводили три роки тому, – розповідає організатор дійства і директор СТОВ «Дружба» Армен Налбандян. – Проте цього року ми відзначили набагато більше людей.

Близько 40 номінантів, серед яких найкраща вчителька, лікар, листоноша і навіть прибиральниця, отримали від організаторів набори постільної білизни та ковдри. Найкращому шахісту, який на районних змаганнях посів перше місце, вручили новенькі шахи.

Зі святом своїх односельців запальними піснями привітав і почесний житель Боровиці Михайло Педзюра, який нині живе в столиці і співає в заслуженому ансамблі пісні і танцю МВС України. А «золоте» подружжя Шмигалів ділилося секретами спільного життя в любові і злагоді.

– Від нас ніхто ніколи не чув, щоб ми на все село сварилися одне з одним. І мови немає про те, щоб чоловік на мене коли руку підняв чи образив, – звалить свою другу половинку Лідія Гаврилівна. – Він у мене роботящий і дуже добрий. Я люблю його й досі.

Лідія Гаврилівна познайомилась зі своїм чоловіком Володимиром Петровичем на роботі. Вона – доярка, він – скотар. Жінка на 2 роки старша за чоловіка, тому він іноді дозволяє їй керувати. У подружжя двоє дітей і вже 4 внуки. Володимир Петрович пишається, що за всі роки спільного життя ніколи не був голодним і не ходив замурзаним. Каже, що кожен в його сім’ї знає своє місце, а це головне для щастя.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100