реклама

реклама

«Мені нічого говорити з «молокососами» і провокаторами» - так відреагував кандидат в депутати по округу №200 Антон Яценко на запитання Миколи Лупиноса про роздачу грошей виборцям. Журналіст хотів взяти коментарі до матеріалу про село Громи, де уклали 900 договорів про агітацію на користь провладного кандидата, а приймальня сільського голови завалена газетами «Погляд» та агітками Антона Яценко. Про це інформує видання «Вечірня Умань».

Микола Лупиніс, син засновника УНА-УНСО та політв’язня Анатолія Лупиноса, приніс папери «договору», що уклали у селі Громи. Тоді в сільському будинку культури між людьми та київським товариством з обмеженою відповідальністю «Перспективи розвитку» укладали договори, згідно яких люди мали провести агітацію за Антона Яценко.В угоді прописано, що підписуючи її, люди стають «агітаторами». Спочатку отримують авансовий платіж, потім основний. І третя оплата – після виконання робіт з агітацією, відповіддю на яку є перемога кандидата. Тоді це вважається добре виконаною роботою.

- Цей договір протизаконний, він порушує закон про вибори! – заявляє Юрій Бут, голова Київського обласного осередку Комітету виборців України. – По перше - агітаторів наймає сам кандидат і здійснює оплату виключно з виборчого фонду. Жодна фірма чи товариство не може взяти на себе таких повноважень. По друге, пункт 4.2 договору протирічить закону про захист персональних даних. Незрозуміло, навіщо персональні дані, адреси, номер паспорту та ідентифікаційний код цій фірмі. І кому вони їх передадуть. Очевидно, що саме тут закладена технологія, коли фізична особа, людина яка підписується, згодом може зазнати впливу. Прикро, але це розповсюджена технологія від Партії Регіонів. І тут несуттєво, яким способом передають гроші людям. Основне – що їх передають людям за умови, що остаточну суму отримаєте після виборів.

Проте Антон Яценко відмовився спілкуватись із журналістом під час зустрічі з людьми. А замість того, щоб призначити час, назвав журналіста «молокососом і провокатором», з яким він не хоче говорити.

- Мені дуже прикро, що люди такого рівня дозволяють собі «обзиватися». – говорить Микола Лупиніс. – мій батько заради незалежності України відсидів у радянських колоніях. Потім будував країну, коли Антон Яценко ще під стіл пішки ходив. Я ріс у багатодітній сім᾿ї і мене змалечку вчили поважати людей, незалежно від їх віку чи професії.З таким хамством стикаюся уперше.

Дивіться ВІДЕО розмови журналіста з народним депутатом.

Це вже другий випадок, коли Антон Яценко «зривається» під час запитань журналістів. Минулого разу під час прес-конференції у Черкасах по ДТП під Уманню за участю автівки його родини, він називав журналістів «мразями» та «холуями».

реклама

Коментарі  

 
-6 #12 Я 27.09.2012 19:29
Цитую а він правий:
Журналісти, не ганьбіться, то й виправдовуватис я не доведеться.



+1
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #11 а він правий 27.09.2012 15:32
А хто забороняє 20-річному хлопцю бути чемним і вихованим при спілкуванні? Журналісти, не ганьбіться, то й виправдовуватис я не доведеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #10 Оксана 27.09.2012 12:26
Цитую Muller:
Та плевал этот упырь на закон! Он почувствовал себя "хазяином" жизни, можно давить людей на "Мерсе", можно купить.Да посмотрите на это "лицо", если так это можно назвать... Не у кого не должно быть никаких иллюзий, "этот" то что потратил потом заберет все назад, даже если для этого нужно будет давить всех танками...


Повністю згідна. Він все забере в 10-кратному розмірі. Це ж тендерний геній :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #9 Будь адекватним 27.09.2012 12:20
А як би ви відповіли провокатору? Чи ви взагалі стали би з ним розмовляти? Це так, між іншим...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #8 Василіса 27.09.2012 12:15
Жах, Яценко, брешеш - бреши, підкуповуєш - купуй, спілкуєшся з людьми - май повагу до них, не хочеш відповідати - не відповідай. Але ображати... Це низька особистісна культура, про яку політичну культуру тоді може йти мова. Пану Яценко і чорний піар не потрібен, він сам собі чорний піар ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 сhoe 27.09.2012 11:39
пощли йому ,Боже , сил. А батька його ще знають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #6 Черкащинин2 27.09.2012 11:31
Наскількиб толерантніше вели себе люди якби в кожного громадянина було право за все життя зробити один безнаказаний постріл....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Рома 27.09.2012 10:13
Цитую Виборець:
Цікаво, що після цієї публікації буде ..................?
Те що і з Провінцією - Прочерк ляже?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Гость 27.09.2012 09:41
Вроде еще сам от молока не оттерся.
Ранний мальчик, плохо воспитывали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Володимир 27.09.2012 09:32
ну все, зараз боти Антона набіжать :).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100