реклама

реклама

16-річний черкащанин Євгеній Брик посів третю сходинку чемпіонату Європи з бойового самбо, інформує «Черкаський спорт».

Незважаючи на свій юний вік, спортсмен уже має у своєму активі низку нагород із обласних та всеукраїнських чемпіонатів. До європейської першості самбіст готувався з особливою ретельністю та ентузіазмом.

За звання кращого самбіста черкащанину довелося позмагатися із кращими спортсменами Європи. Загалом, честь нашої держави на цих змаганнях відстоювали семеро спортсменів, серед них і Євгеній Брик. За титул найсильнішого серед молоді спортсмен боровся у ваговій категорії 62 кілограми. Змагання проходили в Молдові. До участі в чемпіонаті із бойового самбо долучилося понад 500 спортсменів.

– Готувався я все літо. Тренування були дуже виснажливими, але це дало свій результат. Перший бій із українцем я виграв. У другому – переміг іспанця, а бій за вихід у фінал був із росіянином. Із незначною перевагою він виграв. До цих змагань мене підготував мій тренер В'ячеслав Василенко. На жаль, я став третім, тому що рівень змагань був дуже серйозним. Я хвилювався, – розповідає бронзовий призер чемпіонату Європи з бойового самбо Євгеній Брик.

Наразі самбіст готується до Кубку світу, який відбудеться незабаром у Ялті.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100