реклама

реклама

Протягом місяця в пресі цілеспрямовано підігрівалася та поширювалася сумнівна інформація про ДТП 1 вересня 2012 року на трасі Одеса-Київ та нібито причетність до неї народного депутата України, кандидата в народні депутати України Антона Яценка.

Після офіційного розслідування органи прокуратури чітко заявили, що Антон Яценко не був учасником цієї дорожньо-транспортної пригоди та не має до неї стосунку. Проте журналісти продовжували провадити власні розслідування, бо йшлося про питання журналістської етики та достовірності поданої інформації.

Врешті-решт наприкінці цього тижня з'явилися публікації, де зводилися воєдино усі факти та спростовувалися чутки. Ще раніше відомі українські політологи та громадські діячі одразу заявили, що ця подія була спеціально перекручена та використана як елемент чорної технології проти кандидата в народні депутати по 200-му округу Яценка Антона.

У програмі «Знак оклику» (від 24.09.12) на каналі ТВІ журналіст Артем Шевченко, враховуючи нові факти в епізоді ДТП 1 вересня 2012 року, спростував свої припущення щодо того, що за кермом іномарки під час зіткнення перебував народний депутат України, кандидат в народні депутати Антон Яценко, та вибачився перед ним.

Зокрема, дані експертизи ДНК з водійської подушки безпеки автомобіля «Мерседес-Бенц GL 550» підтверджують, що керував автівкою саме гр. Сергій Гавриленко. Також інформацію про непричетність доводить документ, наданий компанією «Київстар» (програма «Маячок»), який фіксує місце перебування абонента під час здійснення дзвінка. Саме завдяки цій послузі стає відомо, де саме територіально перебував депутат. Як зазначають кореспонденти, на час зіткнення автівок, Яценко фізично не міг бути на трасі Одеса-Київ, бо телефоні дзвінки, що були здійснені у той часовий період, обслуговувала базова станція зв’язку оператора із азимутом в Умані.

* передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 yazon din alt 02.10.2012 09:53
Насчёт Киевстара - понравилось! Авария произошла на въезде в Умань! ЧТО могла показать уманская базовая станция?!
Верить экспертизе после того, как джип был похищен со штрафплощадки в Умани и неизвестно где всё это время болтался - могут только желающие. Но это - НЕ ДОКАЗАТЕЛЬСТВО!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 фіквам 01.10.2012 15:36
відбілять повністю, наіщо ж провладній партії така справа, хіба хто небудь вірить сьогоднішній експертизі , слідчим органам, прокуратурі, судам.
Він бо "народний обранець" і претендує ж ним знову стати, одним словом "кровосісі".
А ми за гречку, цукор і сорочку продамо голос для таких же...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Правдоруб 29.09.2012 16:40
Тоді деж пан Гавриленко і чому це ми про нього взнаєм з результатів днк а не від міліціі і де він зараз і чия це машина і що він у ній робив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Черкащанин 28.09.2012 21:53
Такий хитттррррий! Усіх обвів навколо пальця! Напевно вартий стати депутатом. Воно ж стільки грошей замутило, то й голоси думає, що стибрить, ......... кошеня. Не багато часу пройде, як це гноття за гратами опиниться, пригадаєте мої слова...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Гость 28.09.2012 19:00
Уж очень быстро экспертизу ДНК провели.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Володимир 28.09.2012 17:33
А чому не договорюють, що у цьому випуску на ТВі і було вказано, що:
1. Яценко не був за кермом.
2. Але Яценко був на місці ДТП
http://www.youtube.com/watch?v=n50ss5UaFH4
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Павло 28.09.2012 16:26
Так чому ж прес-служба Яценка замовчує той факт,що саме в тому випуску програми Артем Шевченко привів беззаперечні докази перебування Яценка на місці аварії?!!!!!!!!!!За допомогою тієї ж послуги "маячок".Тільки Шевченко навів правдиві дані, ане вигадані Яценком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100