реклама

реклама

«Мені краще програти тут, ніж виграє «Батьківщина», – заявив сьогодні на прес-конференції в Черкасах екс-Президент, лідер «Нашої України» Віктор Ющенко, відповідаючи на запитання «Прочерку», чи готові помаранчеві пожертвувати округом №194 і зняти свого кандидата Володимира Мамалигу, щоб забезпечити перемогу більш рейтинговому опозиційному кандидату.


– Українців змушують вибирати між двома олігархічними кланами – Партією Регіонів і «Батьківщиною». Я давно сказав, що мені краще програти тут, ніж виграє «Батьківщина». І прошу це сприйняти буквально, – уточнив Віктор Ющенко. – У 2010 році нас переміг не Янукович і не комуністи. Нас перемогло те самоїдство, яке було запроваджено «Батьківщиною» і особисто Юлією Тимошенко в демократичний рух України. І як підсумок сьогодні півтора-два десятки цікавих демократичних сил розкидані по всьому державному просторі.

Віктор Андрійович наголосив, що його партія повинна пройти до парламенту, отримавши там 40-50 місць. Мовляв, тоді це дасть можливість блокувати закон про мови, закон про вибори і десятки других рішень.

Нагадаємо, до 14 жовтня, свята Покрови, опозиційні кандидати по виборчому округу №194 з центром в Черкасах повинні остаточно визначитися, хто ж і на чию користь зніматиметься, щоб гарантувати перемогу іншому кандидату-опозиціонеру. Про це повідомляли кандидати по округу Любов Майборода (самовисуванець) та Володимир Мамалига (кандидат від «Нашої України»).

«Ми, кандидати по округу, стали заручниками неможливості домовитися лідерів наших партій у Києві. У результаті ми всі змушені конкурувати в окрузі №194» – говорив Володимир Мамалига.

Розмову про зняття якогось з кандидатів по 194-у округу розпочав віце-спікер Микола Томенко. Він вважає: щоб не забирати голоси в прохідного Миколи Булатецького, кандидати-самовисуванці або кандидати, наприклад, від «УДАРу» чи «Україна — вперед!», чи «Нашої України», які вважають себе опозиціонерами, повинні знятися на користь Булатецького.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #22 Ужасть 21.11.2012 18:05
А Мамалыга не долго думая таки предал НУНС и своего вождя :-) Когда уже громада будет поздравлять Мамалыгу с вступлением в "Батькивщину" :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #21 Думомудр 11.10.2012 14:03
Цитую Зореслав:
Стало модно для недальновидных злобных людишек обливать помоями выдающегося сына Украины , ... ПРО НЕГО... Виктора Ющенко...Бог всё видит. Да, я считаю, Виктор и Олег ближе всего друг к другу - они оба готовы ... положить.
Ни слова не прибавил! Так, убрал лишнее
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #20 КС 02.10.2012 08:49
Якщо розпочав свою розмову пан Томенко, чекай протилежного результату!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #19 Зореслав 01.10.2012 15:53
Стало модно для недальновидных злобных людишек обливать помоями выдающегося сына Украины , как будто проводят соревнование - КТО БОЛЬШЕ ГАДОСТЕЙ ПРИДУМАЕТ ПРО НЕГО.Против Виктора Ющенко боролся и борется не только внешний враг, но и та (=григян), которая себя называла украинкой-патриоткой-демократкой и обхаивала, оббрехивала его , клеила на него нелицеприятные ярлыки, мобилизовала на борьбу с ним ни на жизнь, а на смерть всех своих ботов и зомби. И добилась своего. Но и сама за эту грязную борьбу поплатилась. Бог всё видит. Да, я считаю, Виктор Ющенко и Олег Тягнибок ближе всего друг к другу - они оба ярые патриоты, за Украину готовы и жизнь положить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 ЗА УДАР 01.10.2012 14:43
Цитую Марічка:
Цитую Тарас:
Запрошую до групи прихильників Віктора Ющенка http://vk.com/yushchenko_tak

Краще вже до чорта в зуби, чім до цього зрадника.

Дурню кажете, мудрішими треба бути. Ющенко був кращим ніж Янукович. Принаймі було спокійніше морально і фінансово, але зараз Ющенко грає на користь Януковичу і продовжує свою зраду перед народом, але ми його перші зрадили, давши йьому 14% підтримки на виборах в Раду на весні 2006 повіривши брехні на нього ЮТ та ВФ, а він з отруєнням таке пережив... і вважав що за Україну, легше за все не бачити підстав для дій в історії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Комуніст 30.09.2012 08:38
Цитую Сеня Рудик:
Ющенка дійсно травонули, бо на здорову голову такого б не видав
-дещо грубувато,але - не в брову, а поміж брів! Класс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #16 Ужасть 28.09.2012 21:33
Цитую Тарас:
Ющенко себя

Шановний!!! Так Ваша ж **я готовила сепаратный догово с партией регионов. Вернее ее умоляла это сделать. И только несогласие Януковича сломало ее хатки свергунть Президента на той час Ющенка. О какой моральности можно рассуждать и кого то судить когда Ваш шеф продала интересы Украины в угоду гэбэшникам Москвы. Когда сегодня каждая семья расплачивается за ее популисткие угоды и уверен еще хлебнет горя каждый. Если даже к власти придут ее юлеботы. Неужели вы думаете что если выиграет Булатецкий или Гресь сало на базаре станет по 5 гривень :lol: :lol: Ваша ж Юля вначале опустила долар на 80 копеек и когда пенсионеры отнесли гробовые доллары в обменники, подняла курс до 10 грн.
Это ж Ваш Томенко проголосовал за мовный закон. Хотя о чем я...с глухонемыми гринджолами. Знаете, я хочу чтобы выигради помаранчевые. Но прошу поступить как я собрать сейчас их агитки и обещания а через год их перечитать. :-) Не верите? сравните...болтуны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #15 володимир 28.09.2012 11:03
У Ющенка немає совісті стида і політичної моралі, щоб ще раз прийняти участь у виборчому процесі. Йому краще заритися у Собачу конуру і не висовуватись. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 SPower 28.09.2012 01:37
Цитую Марічка:
І тут вилізло оце г----но. Та якби не "Батьківщина" і Юля, не бачив би він президентства, як ушей без дзеркала.

У тебе склероз чи що?! Згадай 2002рік, коли Ющенко з блоком "Наша Україна" закликав виборців голосувати також і за кволу Батьківщину. А взагалі більше почитайте Ющенка а то у вас тут прямо істерія якась 8)
http://umoloda.kiev.ua/number/2149/180/76568/
http://glavcom.ua/articles/8118.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 Петя-розумник 28.09.2012 00:17
:-* мда. а в 2004 він інше говорив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100