реклама

реклама

Черкаській обласній організації Комітету виборців України надійшло повідомлення про те, що невстановлені особи фіксують на відео процеси передвиборчої агітації, які відбуваються в місті Черкаси (зустрічі з виборцями, роботу наметів, акції тощо), представляючись кореспондентами газети «Точка зору» ВГО КВУ і посилаючись на осіб з керівництва обласного КВУ.

Посвідчень вони не пред'являють, пересуваються по місту мікроавтобусом, інформує у своїй заяві на обласному сайті КВУ голова правління організації Максим Михлик.

При цьому, Максим Михлик наголошує, що на даний момент в місті Черкаси не працюють групи волонтерів ЧОО КВУ в складі мобільних груп.

– Ми не уявляємо, яку мету переслідують вказані особи і ким вони є насправді, – зазначає Максим Михлик. – У випадку появи інформації про діяльність самозванців просимо повідомляти ЧОО КВУ за тефоном 36-85-47, на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або у фейсбук-групі «Черкащина: захистимо вибір».

Офіційними представниками в місті є довготермінові спостерігачі в 194 та 195 виборчих округах.

– Якщо соціально активні громадяни бажають здійснювати спостереження від ЧОО КВУ, ми із задоволенням готові з ними спілкуватися та координувати зусилля. Проте ми категорично проти використання імені нашої організації в політичних розборах, – інформує Максим Михлик.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли прикриваючись іменем громадської організації, вчиняються неправомірні дії. 19 вересня в смт. Лисянка були затримані активісти Черкаської обласної організації Комітету виборців України. Особа, що вчиняла перешкоджання розповсюдженню бюлетеня «Черкащина: захистимо вибір», представилася як Євгеній Головніч, представник «Громадянської мережі «ОПОРА» в Лисянському районі. З цього приводу ЧОО КВУ та «ОПОРА» спільно висловили занепокоєння стосовно неправомірного використання офіційних назв і символів громадських організацій.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Ліворуч! 28.09.2012 16:25
Якщо вести передвиборчу (і всю іншу) агітацію чесно без порушень та плагіатів, то й боятися спостерігачів нічого, якими б вони не були: липовими чи дубовими))) Хай собі фільмують-фотографують. Багато зараз таких неопапараців в Черкасах розвелось. Деякі цілком легальні, а такі "замовні", так однобоко винюхують, що аж гидко на них дивитися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100