реклама

реклама

27 вересня відбулося урочисте відкриття фотовиставки «Місто позує тобі» у ТРЦ «Хрещатик-сіті». Протягом серпня – вересня фотографи-професіонали та аматори надсилали свої світлини Черкас, намагаючись поглянути на місто з незвичайного ракурсу. Загалом, у конкурсі взяли участь 47 осіб, надіславши майже 700 фотографій.

Ініціаторки проекту – випускниці програми «Майстерня громадської активності» Анна і Катерина Кривопишини та Валерія Осташова.


На виставці, що триватиме до 4 жовтня на цокольному поверсі ТРЦ «Хрещатик-сіті», представлено 103 фотографії 26 учасників у номінаціях «Архітектурні родзинки», «Черкаси для двох», «Місто посміхається», «Пейзаж по-черкаськи», «Черкаси вечірні», «Черкаси з висоти», «Черкаси містичні», «Черкаси спортивні», «Вулицями мого міста», «Місто контрастів».

У любові до свого міста проект об’єднав людей різного віку. Так, наймолодшій учасниці Дар’ї Топор 16 років, а найстаршому Івану Коляді – 62!

– Проект «Місто позує тобі» насамперед мав на меті показати черкащанам красу рідного міста, — говорить координатор заходу Анна Кривопишина. – Ми прагнули сформувати позитивний імідж міста, відкрити нові таланти, врешті-решт, активізувати молодь до креативних прогулянок свіжим повітрям із фотоапаратами.

Крім того, у рамках проекту було проведено цікаві майстер-класи від провідних фотографів міста та тематичний фотоквест «Черкаська геометрія». А віднедавна в міському громадському транспорті розміщена позитивна соціальна реклама з фотографіями учасників конкурсу та патріотичними слоганами.

Проект реалізовано в рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Програми Польсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення в регіоні» – RITA, яку реалізовує Фонд Освіта для демократії.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Оксана Колісник 02.10.2012 17:08
Класна ідея!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Анна 02.10.2012 17:04
а це й зробили звичайні мешканці міста :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Олег 01.10.2012 10:25
Класно, але такі речі можуть організовувати і мешканці міста. А що ватро зібратись і вчитись, ділитись досвідом та творити прекрасне? Майже ніщо не заважає, окрім мера з його попийко-фестами біля БТ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100