реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах триває фестиваль пива. За словами організаторів, фестиваль є своєрідною відповіддю на «Октоберфест».


Учора пивомани відсвяткували перший день фестивалю. Протягом дня для черкащан співали місцеві гурти, серед яких «Эфект метелика». Також усі охочі брали участь у конкурсах, зокрема, танцювали гопака, попиваючи пиво, та розповідали вірші Тараса Шевченка. За свою старанність вони отримували келих пива або символічні призи: ручки, кепки та футболки.

Усіх інших безкоштовно пивом не пригощали. 


Завтра із 12.00 до 21.00 фестиваль продовжуватиметься. Свою співочу майстерність знову демонструватимуть місцеві гурти, серед яких «Альфред Кох». Організатори переконують: залишили для черкащан ще багато цікавих конкурсів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Олег 01.10.2012 09:23
От і догрались. Розвалили Союз і начали тупо знищувати народ. ЗЗпиваються, коляться... - умирають. От що хоче ця клята буржуазія зробити з нашим народом. Це ганьба для міста, ганьба для мера, ганьба для України, коли все прекрасне псується, а ганебне висувається за "вище мистецтво". Чому не рекламують читання книг, чому не афішують ДОСТУПНИЙ ВСІМ спорт, чому нищать медицину? Все заради одного - виконати замовлення заходу, їм потрібна купка рабів. Закликаю Україну оголосити алкоголь та тютюн ворогом, а заходу показати велику та міцну козацьку дулю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 кактус 01.10.2012 08:23
Нація спивається! Якого дідька влада дозволила серед міста влаштувати попойку??? А я скажу: владі легше керувати пяними і тупими ніж розумними!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Дніпровське 30.09.2012 16:43
Відповідь на Октоберфест? :D Точно що "своєрідна". Правду кажуть-куди кінь з копитом, туди й рак з клешнею.Що то за "фест, де єдиний виробник, у якого, мабуть, затарка.Пора вже черкаське пиво на ринок повертати й зі своїм фестивалити.А ще на таких тусовках про туалети подумати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 oleg 30.09.2012 11:44
ригаловка в центрі міста продовжується :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100