реклама

реклама

На Черкащині стартував проект «Правова підтримка та просвіта для вразливих верств населення через мережу стаціонарних та мобільних громадських приймалень», який фінансується за підтримки Європейського Союзу.

– Проект розрахований на 3 роки і не прив’язаний до виборів, – пояснив під час прес-конференції керівник юридичної служби Черкаської обласної організації Комітету виборців України Сергій Пасічник. – Але оскільки цей рік є виборчим, тому важливим компонентом цього проекту є підтримка виборчих прав.

За словами пана Сергія, багато людей, звертаючись до тих чи інших органів влади та місцевого самоврядування, мали досить «приємний» досвід спілкування, тому в багатьох питаннях їм краще спілкуватися у форматі переписки, а не особистого спілкування.

– Є ряд недоліків у роботі цих органів, тому за багатьма пунктами доводиться себе якимось чином захищати. Власне, щоб це зробити, і запущений проект, – говорить Сергій Пасічник.

Так, в офісі Комітету виборців України працюватиме стаціонарна приймальня. Відбуватимуться також раз чи двічі на тиждень виїзні прийоми до райцентрів області.

Крім того, до виборів поширюватимуться буклети, щоб кожен виборець міг для себе з’ясувати ті чи інші проблеми, які пов’язані з якістю списків, або порушеннями, що стосуються його як суб’єкта виборчого процесу.

Громадська приймальня «Захисти своє право!» Черкаської обласної організації «Комітет виборців України» діє в рамках проекту «Правова підтримка та правова просвіта малозахищених верств населення через мережу стаціонарних та виїзних громадських приймалень», з метою сприяння доступу найбільш незахищених громадян до правосуддя, використовуючи інститут адміністративного судочинства.

Адреса: м. Черкаси, вул. Ільїна, 266/2

Телефон для довідок: (0472) 36-85-47

Дні прийому громадян: вівторок – четвер з 11.00 до 17.00.

Понеділок – супровід справ у суді.

Робочі дні виїзної приймальні : п’ятниця.

Адреса сайту «Захисти своє право»: http://www.administr-law.org.ua


реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Реалист 01.10.2012 16:02
Лучше уж сразу-НАТО или хотя бы голубые каски ООН
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100