реклама

реклама

Відкриття 59-ого концертного сезону в Черкаській обласній філармонії таки відбулося 27 вересня урочистим концертом за участі місцевих артистів і колективів, а також талановитої молоді в рамках проекту «Веселкові мости».

Приїзд молодих талантів, оформлення сцени та встановлення трьох великоформатних екранів стало можливим завдяки благодійній допомозі від фонду «Лицем до лиця» та клопотання з цього приводу народного депутата й кандидата в депутати по одномандатному виборчому округу № 195 Володимира Зубика. Він єдиний, хто відгукнувся на прохання організаторів і не залишився осторонь мистецтва.

За благодійні наміри кандидата в народні депутати й залучення до відкриття сезону благодійної організації головний режисер Черкаської обласної філармонії Лідія Пономаренко зарахувала Володимира Зубика в ранг поважних друзів. Шаленими аплодисментами поважна публіка підтримала подяку народному депутатові, яка пролунала зі сцени у вигляді римованих рядків про людську небайдужість і доброту.

– Здебільшого ми самі шукаємо благодійників. Хтось відгукується, хтось розводить руками, – коментує Лідія Олександрівна. – Володимир Зубик не відмовився нам допомогти й попросив благодійний фонд «Лицем до лиця» профінансувати організацію концерту. Після такої благодійної справи він став мені особисто справжнім другом. Я сподіваюся на тривалу співпрацю філармонії з нашим новим благодійником.

* передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100