реклама

реклама

Днями департамент освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому отримав керівника. Віднині найбільшу галузь міста очолюватиме Ірина Вікторівна Топчій.

До цього часу обов’язки директора департаменту виконував перший заступник міського голови Микола Шкарабура.

Як повідомляє прес-служба Черкаського МВК, Ірина Вікторівна – досвідчений та успішний освітянський менеджер з досвідом роботи понад 20 років. Вона очолювала одну з найкращих шкіл міста – гімназію № 9. За освітою – викладач російської мови та літератури, закінчила Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка. Має офіційні відзнаки і нагороди: Відмінник освіти України, грамоти Міністерства освіти і науки України, нагрудний знак «Василь Сухомлинський». Є членом асоціації керівників шкіл міста Черкаси, членом обкому профспілки працівників освіти і науки Черкаської області.

Крім того, Ірина Топчій брала участь у роботі Міжнародних семінарів та міжнародних проектів: Фонду «Відродження», «Крок за кроком», Програмі Розвитку ООН «Освітня політика та освіта «рівний рівному». Є тренером з інтерактивних методик навчання, лауреатом Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України», внесена до книги «Відмічені Батьківщиною», нагороджена за перемогу в конкурсі якості в сфері «надання послуг».

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сірьожа 22.08.2013 22:20
Недовго музика грала, недовго фраєр танцював - 2010 - 2013 роки. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Анна 18.02.2011 20:53
Ірина Вікторівна безумовно рулить. Бажаємо їй успіхів, але сумувати ми за нею будемо дуже й дуже сильно, адже Ірина Вікторівна найкращий директор, за неї наша школа набула найбільшого розківіту!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100