реклама

реклама

У представників обласного Комітету виборців України є великі підозри щодо роботи державного реєстру виборців. Про це вони повідомили вчора під час прес-конференції.

Так, керівник юридичної служби Черкаської обласної організації КВУ Сергій Пасічник вважає, що навіть ті виборці, які встигнуть вчасно уточнити, чи є вони в реєстрі, або через дільничні виборчі комісії подати заявку до реєстру, навряд чи в уточненому реєстрі виборців побачать відображені зміни.

– До 22 жовтня у виборців є право звернутися до дільничних виборчих комісій або до органів ведення держреєстру, які, як правило, розташовані в РДА, якщо це райони, або в райвиконкомах, якщо це обласний центр, – інструктує виборців Сергій Пасічник. – Після 22 жовтня виборцям залишається тільки звертатися до суду.

Варто зазначити, що така можливість передбачена тільки до 25 жовтня. Після зазначеного дня уточнити свої дані вже не можна буде.

– Із рішенням суду на руках людина зможе проголосувати. Якщо до 25 жовтня виборець не встигне все узгодити, в день голосування нічого не вдасться зробити, – пояснює керівник юридичної служби КВУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100