реклама

реклама

Черкаська обласна організація Комітету виборців України засуджує будь-які спроби шляхом тиску вивести з гри кандидатів. Про це повідомив під час прес-конференції заступник голови Черкаської обласної організації «Комітет виборців України» Юрій Сас, коментуючи ситуацію із погрозами фізичною розправою кандидату в депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» по мажоритарному округу № 197 Леоніду Даценку.

– Найстрашніше, що може відбутися, – це фізичне насильство, загроза життю і здоров’ю людини, яка, тим паче, є кандидатом, та ще й опозиційним. Вони апріорі в становищі, що піддається ризику, – пояснив своє ставлення Юрій Сас. – Нам здається, що правоохоронні органи мають активніше реагувати на такі речі. ЗМІ, окремі кандидати і громадськість вже просто верещать про незрозумілу роздачу благодійної допомоги. Жодної реакції правоохоронних органів, принаймні публічної.

За його словами, не було жодної публікації правоохоронних органів і про прикрий випадок перешкоджанню роботи агітаторів та волонтерів громадських організацій.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Художник-художнику 02.10.2012 13:24
Наши ЗМІ і "Верещать"- це щось з ненаукової фантастики. Джинса (заказуха) задовбала !!! А з іншого боку їм теж треба за щось жити... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Оксана Колісник 02.10.2012 12:51
Цитую Ню-ню:
Ох і формулювання - "верещать" :-x Яким місцем думав, перш ніж сказать?
А у мене дуже яскрава асоціація з електронним вереском компа, який "чіпляє" віруса...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Ню-ню 02.10.2012 12:22
Ох і формулювання - "верещать" :-x Яким місцем думав, перш ніж сказать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100