реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаський кікбоксер Мішико Беселія став володарем кубка Європи з кікбоксингу. Ще один черкащанин Артем Савенко здобув бронзу, пише «Черкаський спорт».

У Кубку Європи з кікбоксингу за версією ВАКО змагалося 176 спортсменів. Окрім найсильніших представників України, до Києва приїхали кікбоксери з Норвегії, Франції, Македонії, Росії, Польщі та Молдови. Наше місто представляло двоє спортсменів – Мішико Беселія та Артем Савенко.

Вихованці КДЮСШ «Вулкан» продемонстрували високий клас. Мішико Беселії не було рівних у розділі фул-контакт та ваговій категорії 65,5 кг, де він здобув золото. Артем Савенко також продемонстрував хороший результат, здобувши бронзу у категорії фул-контакт та ваговій категорії 67 кг.

– Перед цим стартом ми розраховували здобути призові місця. Наші сподівання та прогнози цілком справдилися. Протягом турніру хлопці пройшли низку сильних суперників і довели, що вони гідні цих медалей. Зараз ми готуємося до нових стартів. Зокрема, з 4 по 9 жовтня в Ялті пройде Кубок світу Асоціації професійних видів єдиноборств. На ці турніри поїдуть Артем Савенко, Іван Ткаченко, Мішико Беселія та Антон Зубов. Наше завдання – гідно виступити перед чемпіонатом Європи, який пройде наприкінці жовтня, – зазначає тренер КДЮСШ «Вулкан» Юрій Зубов.


Найголовніші змагання, до яких готуються черкаські спортсмени, – це етапи чемпіонату Європи. Наприкінці жовтня Антон Зубов, Ігор Приходько, Давид Агаханов та Іван Ткаченко на цих змаганнях спробують вибороти ліцензії на всесвітні ігри.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100