реклама

реклама

Про те, що ректор «Київського інституту банківської справи» Василь Фурман при проходженні в парламент буде нібито лобіювати інтереси скандальної фінансової піраміди МММ, пише сайт «Вся правда». У інтерв’ю цьому виданню засновник МММ Сергій Мавроді (знову ж, нібито) стверджує, що покладає на Фурмана великі сподівання. Мовляв, у майбутній Верховній Раді той добиватиметься прийняття законопроектів, які допоможуть системі МММ працювати спокійно.

Нагадаємо, що Василь Фурман балотується від партії «УДАР» по мажоритарному одномандатному виборчому округу №199. У свою чергу, одним з лідерів по округу експерти називають власника Жашківського конезаводу Валентина Ничипоренка. Його голова правління КВУ Олександр Черненко називав «мультимільйонером без комплексів».

На запитання «Прочерку», чи дійсно у Василя Фурмана є домовленість із засновником скандальної фінансової піраміди МММ Сергієм Мавроді про лобіювання в парламенті інтересів МММ, він лише засміявся у відповідь:

– Звичайно, що немає. Це все брехня з боку провладного кандидата по 199-му округу. Мене спеціально обливають брудом, застосовуючи так званий «чорний піар». Я знав про цю нісенітницю. Мені відомо, що зараз готують до друку номер газети «За Батьківщину» (що є клоном опозиційної газети обласної партійної організації ВО «Батьківщина» «Твоя Батьківщина», – ред), присвячений Василю Фурману, – говорить кандидат. – Спочатку в цій газеті поливали брудом Анатолія Бондаренка, потім – Павла Єлізарова, а тепер – мене.

За словами Василя Миколайовича, він здивований таким ставленням конкурентів, і ніколи не очікував, що 199-ий округ буде таким брудним

– Вони безбожні люди: ллють бруд на всіх, але Бог їм суддя, – зазначає пан Фурман. – Воювати із «чорним піаром» я не хочу. Це – дорога в нікуди.

реклама

Коментарі  

 
0 #11 Валентина 02.11.2012 10:53
Це просто сміх!!! Стільки бруду і наклепу!!! Фурман - це дійсно сильний кандидат, чесна і порядна людина, країною повинні управляти молоді та освічені!!!а ті хто поливає брудом порядних людей, самі нею переповнені!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 НЕ сліпий 03.10.2012 11:34
Ржу не могу :lol: :lol: :lol: Мавроді і Фурман це те саме, що казати шо Ничипоренко, не конний завод тримає, а баранезавод! Невже думають, що люди такі наївні і в це повірять? Я не заздрю цим наклепникам, коли Фурман пройде в парламент, буде їм Мавроді 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Виталий 03.10.2012 09:26
Пан Чуприна как там встреча в ЧНУ? Будем проводить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 О.ЧУПРИНА 03.10.2012 00:14
Василю! Вони такі мастаки,що увагу звертати не потрібно.Хочуть як їм краще,а вийде як завжди,тільки допоможуть їх обіграти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 ігор 02.10.2012 18:34
Прочитав новину і мало не луснув зі сміху :lol:. Фурман і Мавроді :lol: :lol: , ото фантазія в когось! Вже б сюда приплели Кадаффі. Фурман очевидно став небезпечним для конкурентів, от його і вирішили "мочити", як тільки можна. Правильно Фурман сказав, що "Бог їм суддя". Чого його з полудурками встрягати в суперечку. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 REAL 02.10.2012 16:18
а хоч натякніть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 гонта 02.10.2012 15:08
А чого б не дати ссилку на сайт "Вся правда", нехай би люди самі оцінили де правда, а де брехня. Те що Фурман і Мавроді знайомі - це доконаний факт.
------------------------------
Адмін: Шановний гонта, уважніше читайте новину, там є гіперссилка і вона ДІЮЧА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 УДАР 02.10.2012 15:08
«Чорним піарникам» дали завдання «бомбити» Фурмана? Далі цікавіше: http://www.remarka.net.ua/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Боря Трийгерман 02.10.2012 14:47
Ырочка......... допомага
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Просто знаю 02.10.2012 14:29
Збанкрутований "антенівець" Воротнік!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100