реклама
Sucurity Police

реклама

На минулому тижні в Каневі було проведено першу сесію міської ради. До виконання своїх обов'язків приступив міський голова Віктор Ніколенко (висуванець Партії регіонів). Містом “гуляла” інформація про ймовірні сутички між прихильниками Василя Коломійця та Віктора Ніколенка під час сесії, проте нічого подібного не було. Екс-мер, схоже, вирішив змиритися із поразкою.

У Каневі дивуються швидкій згоді "Батьківщини" на співпрацю з ПР

У Каневі дивуються швидкій згоді "Батьківщини" на співпрацю з ПР

Тим часом, перша сесія шостого скликання депутатів Канівської міської ради відбулася. Ніколенко подякував за довіру виборцям.

- Я думаю, що ми проведемо п'ять років змістовної роботи і нам не буде стидно за нашу працю. І я зараз, як чинний міський голова, хочу поклястися, що я буду виконувати це в межах закону, - запевнив Віктор Ніколенко присутніх.

Розподіл мандатів у Канівській міській раді виглядає так:

Партія регіонів — 5 депутатів, “Батьківщина” - 5 депутатів, “Союз. Чорнобиль. Україна” - 3 депутати, “Сильна Україна”, “Фронт Змін”, “Свобода”, Партія Зелених  - по двоє депутатів, Комуністична партія України та Партія Дітей війни — по одному депутату.

Щодо “портфелів”, то, за словами депутата Канівської міської ради Володимира Коржова, їх розподілили наступним чином:

- Секретар ради — Олег Калніболоцький (очільник міської організації Партії регіонів), заступники — Михайло Кулєшов, Тетяна Болсунова, Лєонтьєв, Чиж, Ткаченко, Москаленко, керівник секретаріату - Дубенець. Без коментарів. Можу сказати лише одне - жодна кандидатура навіть не обговорювалась. Голосувалось списком, - зауважив Коржов.

До речі, серед названих прізвищ заступників фігурує Сергій Ткаченко. Міську сесію обговорюють користувачі сайту www.kaniv.net. Вони, зокрема, звернули увагу і на призначення пана Ткаченка заступником “свіжоспеченого” мера:

- Обрання секретарем Калніболоцького, голосування списком за заступників без обговорення неможливо було б без голосів ВО “Батьківщини”. За це їх лідер (Ткаченко С.С.) отримав портфель одного із заступників міського голови. Маємо “тушкування” по-канівськи. Не думаю, що виборці, які проголосували за канівську “Батьківщину”, хотіли своїми голосами підтримувати регіонів, адже на всіх рівнях ВО “Батьківщина” позиціонувалася як опозиційна сила до існуючої влади, як українська сила. Отже, в котрий раз частина українців, яка повірила “Батьківщині”, зраджена. Але з кожними виборами цих українців стає все менше і менше. Зрада не прощається, - пише користувач “Воля”.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100