реклама

реклама

У Черкаській області на території однієї з військових частин відбулися щорічні тактико-спеціальні навчання Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Черкаській області.


У заході брали участь підрозділи обласних Управлінь СБУ та МВС України, МНС, Державної пенітенціарної служби, представники Навчального центру Державної прикордонної служби України та органів влади, а також інші суб’єкти боротьби з тероризмом.


Навчання відбулося з метою набуття досвіду та практичних навичок членами координаційної групи АТЦ та її штабу при підготовці і проведенні антитерористичної операції на території військової частини, відпрацювання спільних дій та перевірки готовності сил і засобів протидії тероризму для їх оперативного застосування, а також попереджувальних, організаційних та інших заходів.


Учасники навчань відпрацювали практичні дії із реагування на можливі погрози терористичного характеру у місцях з масовим перебуванням людей та на військових об’єктах, повідомляє прес-служба СБУ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #1 Сонька Золотая Ручка 08.10.2012 13:10
і Серожки Алегича
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100