реклама

реклама

Кандидат в народні депутати по виборчому округу № 194 Микола Булатецький учора на засіданні Черкаської координаційної ради руху «Чесно», користуючись нагодою, вирішив розповісти, як «нечесно» відбувається виборча кампанія в Черкасах. Під «гарячу руку» Миколи Івановича цього разу потрапили представники Комітету виборців України та громадської організації «Опора».

Незважаючи на те, що пан Булатецький запізнювався на зустріч із засудженими СІЗО, поїхати куди, за його словами, – святий обов’язок, все ж хотів повезти учасників заходу до місця, де один із кандидатів по 195-му округу купляє голоси виборців.

Хоча, як зауважив заступник голови Черкаської обласної організації «Комітет виборців України» Юрій Сас, вони вже зафіксували разом із Миколою Івановичем та його сином Максимом цей факт. До того ж Булатецький переймається тим, що відбувається зовсім не на його окрузі.

Далі Микола Іванович «переключився» на координатора кампанії спостереження Громадської мережі «Опора» в Черкаській області Сергія Варича.

– Сидить Сергій Варич, представник «Опори», який працює в штабі партії «УДАР». Я про це відповідально заявляю. Виступаючи на місцевому телебаченні, він як представник «Опори» агітував конкретно за партію «УДАР» і за кандидата Валентину Жуковську, – емоційно говорив Булатецький.

– Я на вас в суд подам, – відповів на звинувачення Сергій Варич. – Я закликаю вас бути стриманішим і доводити свої слова. Кожен може зайти на сайт телеканалу «Вікка» і уважно передивитися мій виступ. Якщо ви побачите там якусь агітацію, вам судити. Там немає агітації.

– Про яку чесність можна говорити? Я прошу це все прикрити, – не слухаючи відповідь звернувся до довготермінових спостерігачів Леонарда Муняндінди та Йорми Гардемайстера Микола Іванович. – Міжнародні організації витрачають величезні гроші на чесні вибори в Україні.

Після цього під «роздачу» потрапив Комітет виборців України. Кандидата дуже обурило, що голова КВУ Олександр Черненко підтримав одне із соціологічних досліджень, за результатами якого по 194-му округу серед мажоритарників лідирує не він...

Втихомирити Миколу Івановича спробував координатор черкаського майданчику руху «Чесно» Назар Обідзінський, зазначивши, що захід не стосується «Опори» і КВУ, а результатів моніторингу кандидатів, які йдуть до Верховної Ради, а не виборчого процесу та порушень під час нього.

– Ваш захід стосується того, що «чесно», а я вам розповідаю, як нечесно, – відповів кандидат. – Устами Черненка звучить, що спостерігачі Булатецького побили спостерігачів Жуковської.

– Миколо Іванович, не було такого. Треба відповідати за свої слова. Миколо Івановичу, досить, – грюкнув рукою по столу заступник голови Черкаської організації КВУ Юрій Сас. – Миколо Івановичу, вас понесло. Я вам бажаю перемоги, але ви собі робите шкоду. До мене у вас є претензії?

– До вас – ні, – відповів йому Булатецький.

Розгніваний кандидат ще покричав кілька хвилин, але, розуміючи, що вже запізнюється до СІЗО, таки покинув залу...

Від «Прочерку»: Реагуючи вчора на запитання читача під час інтернет-конференції на сайті «Главред» стосовно звинувачень з боку Булатецького на адресу Варича, голова правління громадянської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська відповіла: «Не можу коментувати істерику. На жаль, мені не зрозуміло, що мав на увазі кандидат. Сказане ним не відповідає правді».

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Булатецького в нардепи ! 21.10.2012 01:32
Правильно !
Навколо одні продажні шкури, КВУ прикривається чесними словами, а насправді роблять свою досиить непрозору справу.
Булатецького в нардепи !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Вчитель 20.10.2012 18:54
На одному окрузі зійшлися дві непорядні людини: мільйонерша та хамовитий . Нам такі депутати не потрібні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Борщ 20.10.2012 17:44
"КВУ та «Опора» «отримала на горіхи» від опозиційного кандидата"
А сколько это в денежном эквиваленте? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 крук 20.10.2012 14:35
Принцип: "Хто не з нами - той гімно! (ну і прихвостень влади, звичайно)" - в дії, але людину можна зрозуміти на фоні втрати електорату об'єднанців, який фактично переливається до УДАРУ, сприяння останньому буде мерещитися де завгодно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 виборець 20.10.2012 14:30
Люди з Чесно, КВУ і Опори роблять величезний масив роботи по інофрмуванню виборців і відстеженню порушень. Цього ніхто не помічає. А якесь необережне слово і готово звинувачення. Після такого просто руки опускаються. Несправедливо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100