реклама

реклама

Черкаська фітнесистка Анна Круковська стала переможницею телевізійного шоу на каналі «ТЕТ» «Богиня шопінгу», повідомляє «Черкаський спорт».

Спортсменка просто приголомшила прискіпливих ведучих своїми формами, не залишивши конкуренткам ані шансу.

– Мене запросили у це телешоу після участі у проекті «Твою маму». Туди мене теж, до речі, запросили. Сама б не подавала заявку. Шоу має певний формат. Там нікому не цікавий звичайний шопінг. Їм потрібні якісь конфузи, неординарні історії. А критики сидять з однією ціллю – обговорити та обсміяти. Тому до цього варто ставитися лише з гумором. Але більше у таких шоу брати участі не буду,  – розповідає фітнесистка, переможниця телешоу «Богиня шопінгу» Анна Круковська.

У змаганнях «ТЕТ» брали участь чотири дівчини, серед яких і наша черкащанка. На початку програми вони демонстрували свій гардероб, який оцінювали телевізійні критики та знані шопоголіки. Потім дівчата вирушали по крамницях і на власний розсуд обирали собі нове вбрання. Проект ставив учасниць в абсолютно рівні умови: однакова для всіх сума – дві тисячі гривень та усього чотири години на шопінг. Черкащанка Анна Круковська виявила неабияку кмітливість та додала до свого дивізіону перемог ще одну.

 

ТУТ можна переглянути відео.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Кросафчег 23.10.2012 08:49
Але,Мохнатый и компания!Шото не видать новой порции желчи и зависти по поводу очередного триумфа нашей землячки!Просып айтесь,чернорот ые!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100