реклама

реклама

«Із радістю та гордістю за наше юне покоління відвідав благодійний концерт, який організували представники фонду «Молодь творить Україну» (у ньому, до слова, об’єдналися студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького). Під час заходу провели аукціон: на продаж виставили електронні картини. У такий спосіб збирають кошти для підсилення автомобілями однієї із бригад, яка зараз боронить рідні кордони на найзапекліших напрямках», - пише мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Війна – всюди й стосується вона кожного українця. І щоб перемогти ворога, ми маємо ще більше допомагати один одному й нашим відважним захисникам, бути ще стійкішими, аніж будь-коли, та ще більш єдиними. Іншого шляху в нас немає – ми повинні звільнити всю українську землю від російської окупації, всі наші міста й села.

329037223_852858085968879_7563444973921355748_n

Під час війни в усіх нас свій фронт і кожен робить те, що в його силах для нашої української перемоги. І в цій боротьбі за вільне майбутнє, за життя під мирним українським небом немає неважливих речей чи неважливих справ. Усе має значення і кожен на своєму місці може і мусить зробити все, що в його силах. Навіть найменша допомога – це великий вклад у нашу спільну мету.

«Дякую організаторам доброчинної події та всім, хто долучився до проведення аукціону. Пишаюсь нашою ініціативною молоддю, яка ніколи не залишається осторонь та підтримує наших мужніх військових», - зазначає мер.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100