реклама

реклама

22 жовтня о 2-ій годині ночі до служби цивільного захисту Городищенського району із смт Вільшана надійшло повідомлення про загорання всередині гаража.

Коли рятувальники прибули за вказаною адресою, покрівля гаража вже була повністю охоплена вогнем. Разом із місцевою пожежною командою, яка також залучалася на гасіння пожежі, рятувальникам вдалось швидко локалізувати та ліквідувати пожежу, а також захистити житловий будинок, що знаходився поруч.

Внаслідок пожежі вогонь знищив перекриття, покрівлю та пошкодив стіни споруди. Збиток склав 10 000 гривень.

Причиною пожежі стало коротке замикання автомобільної акумуляторної батареї, яку господар залишив у гаражі заряджати на ніч, повідомляє прес-служба МНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Анстасія 11.11.2012 22:57
Доречно б було додати до даної статті про те,що пожежна машина прибула через півтори години після виклику,хоча відстань від пожежної частини менше 1 кілометра.Приїхавши за даною адресою,я спострігала за зухвалістю пожежника.Він приїхав без спец.одягу,власнику гаража самостійно довелося тушити пожежу(а якби на той момент,я находилась вдома сама,або там була старенька бабуся,)згорі ло б усе навкруги "з його темпами". Дякуємо,Городищ енській пожежній службі вони належно виконали свої обов*язки)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100