реклама
Sucurity Police

реклама

Оновлений парк став окрасою «Митниці» та радістю для дітлахів Черкас.


У суботу після ремонту урочисто відкрився дитячий парк «Казка», зібравши на святі велику кількість маленьких любителів розваг та ігор. Чудову відновлену «країну дитинства» подарувала маленьким черкащанам президент ПАТ «АЗОТ» та щирий друг черкаських дітлахів Валентина Жуковська. Одне з найулюбленіших рекреаційних місць жителів міста – парк «Казка» – не ремонтувався з самого свого народження у 1986 році, і буквально благав втручання дбайливого господаря. І такий знайшовся з приходом нового керівництва на «Азот». У «Казці» знову безпечно, комфортно, приємно, і це з радістю відзначають батьки та діти.

Кріпосні стіни і вежі відремонтовані і сяють яскравим дахом. Оновлені лавочки, пісочниці, гойдалки так і ваблять до себе малечу, а нарешті доведені до ладу санвузли більше не викликають нарікань у мам і бабусь: у парку справді стало затишно і комфортно. Оновлений амфітеатр готовий прийняти і акторів на своїй сцені, і глядачів на яскравих відремонтованих лавочках. Тут проходять дитячі конкурси та веселі забави, діти співають для дітей, а дорослі радіють атмосфері доброго свята.

– Я завжди з великою радістю беру участь у заходах відкриття нових об’єктів, тим паче, коли це зроблено для дітей, – поділилася організатор реконструкції парку Валентина Жуковська. – Як тільки наші діти відкривають очі, ми мріємо лише про одне – щоб вони жили краще, щоб були щасливіші, щоб їх оточували комфорт, безпека, красиві речі. Тому впевнена: коли дитина приходить у красивий парк, коли її супроводжують посмішки та щасливі обличчя, її серце плекає любов до рідного міста. Діти зростають, і в них зростає та любов, яка залишається з ними назавжди. Вони теж робитимуть все, аби їхнє рідне місто розквітало. Ми побачили, що цей парк дуже популярний серед черкащан, тому його й оновлювали. Наші проекти для дітей діятимуть і надалі: в наступні роки ми встановимо в Черкасах ще 16 дитячих та спортивних майданчиків, до 19 грудня щосуботи та щонеділі відбуватимуться заходи «Світ дитинства» на площі перед ПК «Дружба народів». Впевнена, що наступного року знайдемо в Черкасах наступний об’єкт, який буде оновлено, і який також прикрасить місто і буде радувати людей.

Самі ж відвідувачі «Казки» були раді побачитися з Валентиною Жуковською – персоною, популярною завдяки такій допомозі жителям мікрорайонів міста.


– Ми прийшли на свято, тому що вважаю: гроші, які вкладаються в дітей, – це найкращі інвестиції. Усе в житті ми робимо задля наших дітей, вважаю, що це правильно, і мені дуже подобається і парк, і настрій людей, які гуляють тут. Думаю, моєму синочку також! – говорять відвідувачі «Казки» Андрій із сином Богданчиком.


Депутат Черкаської міської ради від мажоритарного округу на «Митниці» Володимир Гудзенко каже:

– Із появою в місті Валентини Жуковської вирішено багато проблем. Мені симпатична ця людина, яка прийшла до людей на подвір’я, запитала, чим допомогти, і зробила реальну роботу. Ми ж обіцяємо влаштувати у парку театральні вистави та безплатні мультсеанси.

Фото Олени Буєвич

реклама

Коментарі  

 
-1 #7 Стриманий 23.10.2012 15:49
Вгамуйтесь, язикошльопи. Яким би не був емоційним Булатецький, навіть занадто, але він точно не паскуда і не зрадник. Завжди відповідає за свої слова, і сина так навчив. ........................Включайте макітру, хоч трошки думайте: ви хочете Україну, чи Хохлянську губернію???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Виборець 194-го 23.10.2012 12:31
Чекаємо емоційну заяву Миколи Івановича про мітмнг його прихильників 29 жовтня, тепер вже біля Казки. Раніше було заявлено про проведення такого мітингу на дитячому майданчику палацу Дружби Народів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Ирина 23.10.2012 11:07
а почему "минусуете"? что сделал Булатецкий за 21 год( незавизимости Украины) в Черкасах? Для города-0,для себя все....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Ирина 23.10.2012 11:06
тот,кто хочет(хотел) встретится з В.Б.-это сделал. Это не было проблемой!Цитую Челобитная:
Кто увидит в Черкассах Валентину Борисовну после выборов(ну всяко бывает),-передайте просьбу, пусть поможет отстроить Крепость в Детском парке.А то Дирекции парков некогда.То Забелин был крайним, а теперь непонятно и кто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Катря 23.10.2012 09:41
А яким же чином дасть гідну відповідь Булатецький? Черговим полум'яним виступом з трибуни та розмахуванням кулаками? Можливо хоча б щось, для діток зробить? Чи треба років 5 посидіть в Верховній Раді а потім можливо з'явится бажання щось зробити дієве, а не тільки речі з трибуни та поломані турнікети :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 правдоруб 23.10.2012 09:21
вопрос в другом за какие деньги будет охранятся парк и будут убираться санузлы после выборов и кто даст гарантию что милиция снова не вернет в парк своих диллеров которые десятилетиями торговали наркотой и ничего не боялись ни днем ни ночью
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Челобитная 23.10.2012 08:54
Кто увидит в Черкассах Валентину Борисовну после выборов(ну всяко бывает),-передайте просьбу, пусть поможет отстроить Крепость в Детском парке.А то Дирекции парков некогда.То Забелин был крайним, а теперь непонятно и кто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100