реклама

реклама

До працівників міліції Канівського міськвідділу надійшла оперативна інформація про те, що один з місцевих приватних підприємців хоче усунути свого конкурента по бізнесу за допомогою «послуг» найманого вбивці. Оперативними заходами було встановлено, що кілеру, який би згодився скоїти вбивство, було обіцяно як аванс 4 000 гривень, а після виконання роботи замовник мав виплатити йому ще п'ятнадцять тисяч.

Працівники міліції негайно розробили спеціальну операцію, яка мала на меті зберегти життя бізнесмена та затримати зловмисника. Під час проведення підготовки правоохоронці дізналися, що замовник вбивства вимагає від виконавця надання йому певного ряду доказів та гарантій того, що конкурент – мертвий: фото вбитого та його документи.

Працівники міліції провели імітацію викрадення жертви, після чого замовнику було передано фото з начебто вбитим підприємцем. Чоловік був задоволений роботою кілера та надав йому ще п’ять тисяч гривень, а решту грошей пообіцяв заплатити лише після того, як побачить тіло конкурента та місце його захоронення.

Зустріч кілера з замовником мала відбуватися на одній із занедбаних ферм, де «вбивця» за легендою мав надійно сховати тіло підприємця. Оперативними працівниками було організовано засідку на місці зустрічі, проте замовник, мов щось відчуваючи, не приїхав на домовлено місце, а зателефонував найманцю та сказав, що готовий і так заплатити решту винагороди.

Під час передачі решти грошових коштів підприємця-замовника, який вирішив шляхом вбивства зменшити конкуренцію, було затримано «на гарячому». При обшуку автомобіля затриманого працівники міліції виявили фото з зображенням імітованого трупа та пістолет марки «ТТ», споряджений набоями. Зловмисника було доставлено до Канівського райвідділу для дачі пояснень.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Триває слідство, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100