реклама
Sucurity Police

реклама

Районні газети Черкаської області напередодні виборів на перших сторінках друкують передвиборчі матеріали Партії регіонів. У райцентрі Тальне регіонали похвалилися підведеним освітленням на вулиці Шкільній. Про це пише «Газета по-українськи».

«Ніякого освітлення досі немає і зроду не було, – каже житель вулиці Віктор Красніцький. – На вулиці є спортивна школа і дитсадок, а освітлення тільки обіцяють. Якщо регіонали думають, що люди не читають газет, то сильно помиляються».

У міській раді Тального найбільшу фракцію має партія «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка – 10 депутатів і міський голова. Ще 9 депутатів представляють БЮТ і 2 – «Нашу Україну». Партія регіонів має 6 депутатів.

«У тій же газеті під рубрикою «Програма «Будуємо нову Тальнівщину в дії» було подано інформацію, що замість старого будинку, що розвалився, було придбано новий будинок сім'ї Попик на виконання рішення комісій РДА та міської ради, – каже місцевий житель Валентин Гордєєв. – Насправді 80% коштів на житло виділила міська рада, а решту 20 – райдержадміністрація».

«Пішли у Партію регіонів. Нам дали три телефони й сказали дзвонити. Два номери виявилися недійсними, а третій не відповідав, – розповідає Людмила Попик. – Ото й уся допомога. Пішла на прийом до міського голови Тального Олександра Біленка. Він сказав, що за тиждень нам куплять нову хату. Як сказав, так і зробив».

«Ми виділили 70 тисяч, а РДА – 15 тисяч. Думали, що вони дадуть більше. Ніяка партія жодної копійки не дала», – кажуть у міській раді Тального.

У Партії регіонів ситуацію не коментують.

«Ви фашисти, які не люблять Україну й не бачить нічого позитивного в державі», – сказав відповідальний за роботу із засобами інформації місцевого осередку ПР Валентин Білоногін.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Черкащанин 23.10.2012 17:52
А-я-яй! "Попали" тальнівських регіоналів. то ж вони звіт-побрехеньку писали для одного-єдиного читача з ОДА, а той досі ще вулиці Черкас не вивчив, а не те що Тального!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Новый Гость 23.10.2012 16:41
Гнилая компания,гнилые дела.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100